Jump to content

xenoane in proectoare E90

Recommended Posts

eu nu imi pun ambitia cu prostii si cu copii...

Nu te supara pe mine, dar ...as putea sa spun exact la fel! Dar, mi se pare si "neproductiv" si necivilizat!

Eu te rog sa-ti pastrezi expresiile necivilizate pt discutiile cu amicii, la o bere. Pe forum ne pastram in limitele decentei.

Da?

Merci

Oricum...cred ca de el ne luam degeaba, saracutul n-a vrut sa faca rau nimanui si nici sa orbeasca cineva, ca el vrea sa-si puna xenon in proectoare, ce chestii mai sunt si alea, oricum nu cred ca au legatura cu proiectoarele de la masina, asa ca-l certam degeaba :)

Anyway...bafta si mare atentie la proectoare/proiectoare :)

Imi place ca cineva imi editeaza cu grija posturile, stergand din ele anumite lucruri mai grele, cuvinte grele :)

Edited by hornetb

Hai sa tragem o concluzie

Nu are rost se montezi xenon in proiectoarele de ceata

daca

acestea nu au lupe,si instalatie de spalat sub presiune :LMAO:

Nu este LEGAL, Caline :thumbsup: Si, cei care au facut legile astea, nu-s nebuni. (nici in Romania si nici in Europa)

deci "a inpusca" e acelasi lucru cu "a impusca" ? :)

@MihaiMAN - sa nu exageram, am si eu un foarte bun prieten care nu stie sa scrie, dar care s-a descurcat foarte bine in viata, e foarte istet si isi da seama de multe lucruri, face multe conexiuni, etc. Doar sa nu-l pui sa scrie, am vazut in sms-urile lui :)

Deci sa nu exageram, fiecare cu ale sale calitati. Sensei daciansan le are si el pe ale lui, cu siguranta :)

Edited by hornetb

Am scris "poate", deci nu am dat un verdict final. Pe langa asta, am citit tot topicul, am vazut ce s-a scris si chiar nu imi pare rau pentru ce am postat. In plus mi se pare amuzant ca se mai gasesc cativa sa-l mai si spele la c**.

Sincer si judecand la rece: I-au spus atatia sa nu faca ce doreste el sa faca, i-au dat explicatii peste explicatii, si-au argumentat postarile si el se aprinde si jigneste pentru ca oamenii au insistat sa il faca sa inteleaga(sa il educe) .

Nu vreau sa continui cu OFF T. dar consider ca s-a explicat in prea multe feluri ca nu e bine. Daca omul tot o tine pe a lui inseamna ca are o problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.