Jump to content

xenoane in proectoare E90

Recommended Posts

Am scris "poate", deci nu am dat un verdict final. Pe langa asta, am citit tot topicul, am vazut ce s-a scris si chiar nu imi pare rau pentru ce am postat. In plus mi se pare amuzant ca se mai gasesc cativa sa-l mai si spele la c**.

Sincer si judecand la rece: I-au spus atatia sa nu faca ce doreste el sa faca, i-au dat explicatii peste explicatii, si-au argumentat postarile si el se aprinde si jigneste pentru ca oamenii au insistat sa il faca sa inteleaga(sa il educe) .

Nu vreau sa continui cu OFF T. dar consider ca s-a explicat in prea multe feluri ca nu e bine. Daca omul tot o tine pe a lui inseamna ca are o problema.

dar mai e o chestie....daca tot nu tine cont de parerile altora de ce mai intreaba?

Edited by Catalin**

Inca ceva...se scrie "voiai" nu "vroiai". Si tu si detinatorul topicului faceti aceleasi greseli. "VROIAI" NU EXISTA!

Exista verbul A VOI sau A VREA

Ia uite-l... vine el sa-mi dea mie lectii de gramatica. Si nu cred ca il ajuta cu nimic postul tau pe om. Nu il cunosc sa-i tin apararea sau de genul..... ca sa nu ma intelegi gresit. Eu zic sa te potolesti ca imediat si pocnesti..

Exista verbul "vreai" daca vrei sa sti, care e conform dex-ului romanesc. Hai ca te-am invatat ceva nou.

Aprinde-te.. si posteaza repede REPLICA de "haur".

A obtinut tot ajutorul necesar, concluzia e ca Xenonul in proiectoare e la fel de util ca morcovul in cur! :thumbsup:

...aaa...dar te-ai gandit ca unora poate le place morcovul in cur?

Stii tu vorba(versul) aia inteleapta..."Cele mai multe tarfe nu-s femei"

Ia uite-l... vine el sa-mi dea mie lectii de gramatica. Si nu cred ca il ajuta cu nimic postul tau pe om. Nu il cunosc sa-i tin apararea sau de genul..... ca sa nu ma intelegi gresit. Eu zic sa te potolesti ca imediat si pocnesti..

Exista verbul "vreai" daca vrei sa sti, care e conform dex-ului romanesc. Hai ca te-am invatat ceva nou.

Aprinde-te.. si posteaza repede REPLICA de "haur".

Conjuga-mi te rog verbul "vreai".

Doar atat mai vreau de la tine.

Multumesc!

• Like 1

Conjuga-mi te rog verbul "vreai".

Doar atat mai vreau de la tine.

Multumesc!

vreai e imperfectul verbului a vrea. Nu ma plateste nimeni sa tin lectii de gramatica aici :laugh:

Si acuma vorbind serios, hai sa ne linistim toti si sa lasam pe cei care chiar au ceva de zis.. in legatura cu "cererea" initiatorului topicului.

Be friendssssss

Omul nu a primit un raspuns, asa ca nu ar fi corect sa i se inchida topicul..... daca el nu cere asta.

Zi pe cuvantu' tau de oroare.

Nu ai primit raspuns? Baga un antrenament oftalmologic sau unul neuronal.

Topicul a fost o porcarie din prima secunda. Titlul idiot, agramat, subiect imbecil si tembel.

Daca ar fi fost sa fim corecti topicul avea un singur raspuns.

E ilegal si incorect fata de colegii de trafic si aia e. Apoi, topic closed.

Si sa stii ca nu decide userul cand sa se inchida topicul ci moderatorii sau adminul.

Sa postezi pe forum nu e un drept, e un privilegiu.

Geme, asa, ca intre noi, baietii, de ce tii cu orice pret sa te faci de cacao? Imi facusei o alta parere pana acum. Pacat.

Catre echipa de moderare. Stingeti careva lumina ca avem alte topicuri cu subiecte mai interesante unde sa ne certam. Pur si simplu topicul asta e retard si face de ras forumul... o sa ne citeze aia de pe vwforum pe topicurile de prosti cu xenoanele in proiectoare... Nu ca ei nu ar avea cocalarii lor... e plina Romania...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.