Jump to content

injector made in india

geobeks

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sal! am achizitionat un injector cu fir pe al carui corp metalic scrie INDIA , pe cutia de carton scria ceva de genu made in INDIA sub licenta germana ;karslue ceva de genu. Problema este ca dupa inlocuirea cu cel vechi masina trage greu. Ce parere aveti??

Chiar nu stiam ca se fac injectoare pt BMW, in india...

Pt. ce masina este injectorul ? E nou ?

Edited by Geme

pai e deja montat pe masina , pe el are stanta bosch , pe cutie scrie germani-karlsue made in india . nu m am zgarcit la bani , l am comandat de la userul claudiubwr , eu nu ma pricep foarte bine dar i am cerut injector BOSCH si atata tot..11 mil.

Daca are stanta bosch pe injector, inseamna ca e bosh.... e luat de nou? sau second?

m am documentat si eu la cativa mecanici inainte sa l cumpar cu i mi dau seama daca e ceva in neregula si raspunsul a fost ca bosch nu face decat original si ca nu sant copii

Daca are stanta bosch pe injector, inseamna ca e bosh.... e luat de nou? sau second?

l am luat nou ca nu am vrut sa fac vre o prostie si cred ca tocmai asta a iesit , acum ce sa mai zic....

m am documentat si eu la cativa mecanici inainte sa l cumpar cu i mi dau seama daca e ceva in neregula si raspunsul a fost ca bosch nu face decat original si ca nu sant copii

l am luat nou ca nu am vrut sa fac vre o prostie si cred ca tocmai asta a iesit , acum ce sa mai zic....

Te-ai gandit ca poate sa fie si de la altceva problema cu masina, cum ca nu trage?

pune un tester pe ea si vezi cum baga...daca baga cat trebuie...

pai e deja montat pe masina , pe el are stanta bosch , pe cutie scrie germani-karlsue made in india . nu m am zgarcit la bani , l am comandat de la userul claudiubwr , eu nu ma pricep foarte bine dar i am cerut injector BOSCH si atata tot..11 mil.

Claudiu nu face magarii, fa o verificare completa la masina, s-ar putea sa fie alta problema.

eu nu am spus ca face sau nu , eu doar am spus ce scrie pe el , sant curios daca pe altele noi scrie la fel , chiar nu stiu daca se mai fac in Germania sau nu . Nu gasesc pe nicaieri pe net ssa ma documentez.

dupa ce l am schimbat are efect de ambreiaj care patineaza

nu , nu am forjat o , e cineva care a schimbat recent asa ceva? m a intereseaza ce scria pe el. maine chiar o sa merg la un magazin de piese sa m a conving.. m as oftica tare sa vad germany scris pentru ca eu deasta l am luat nou sa fie bun nu sa iau vre o porcarie laa atatia bani ,

nu , nu am forjat o , e cineva care a schimbat recent asa ceva? m a intereseaza ce scria pe el. maine chiar o sa merg la un magazin de piese sa m a conving.. m as oftica tare sa vad germany scris pentru ca eu deasta l am luat nou sa fie bun nu sa iau vre o porcarie laa atatia bani ,

Sti cum e? Si piesele de BMW se fac in Romania....., dar toate se fac sub niste standarde. Nu inseamna ca daca scrie Bosch pe el si made in india, sa nu fie bun.

Daca scrie Bosch pe el inseamna ca probabil e OK, chiar daca e facut in India. Multe produse sunt facute pe te miri unde, din ratiuni de cost. iPhone e facut in China, la fel ca majoritatea produselor electronice si nimeni nu se plange de calitate :)

Daca scrie Bosch pe el inseamna ca probabil e OK, chiar daca e facut in India. Multe produse sunt facute pe te miri unde, din ratiuni de cost. iPhone e facut in China, la fel ca majoritatea produselor electronice si nimeni nu se plange de calitate :)

Daca e sa o luam asa, 99% din ce cumparam, electronice sau orice altceva... toate sunt made in ciaina.