Jump to content

injector made in india

geobeks

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pentru linistea ta iti spun ca Bosch are fabrica in India

se fac acolo foarte multe piese, bujii de exemplu ( Business divisions: Diesel Systems, Gasoline Systems, Chassis Brakes, Automotive Accessories, Car multimedia, Starters and Generators, Energy and Body Systems, Electrical Drives, Spark Plugs and Glow Plugs. )

poti sa vezi aici http://www.boschindi...1/html/7310.htm + http://www.boschindia.com/content/language1/html/7782.htm

injectorul nu are nimic si este Bosch 100%

Edited by claudiuBWR

Din partea mea, toata stima pentru Claudiu un tip fair play.

Poate mai altceva la masina sau injectorul nu este tocmai OK "din fabricatie". Eu am patit cu un filtru de benzina BOSCH made in Israel sau ceva de genu' oricum nu Germania care a cedat in doua saptamani si anume regulatorul de presiune nu mai functiona si deci nu aveam presiune in rampa de injectoare. Am revenit la service si l-am schimbat cu altul tot nou de aceeasi provenienta si merge perfect de mai bine de un an.

Din pacate se mai poate ca din fabricatie sa fie cu defect, dar sansele sunt foarte mici pt. asa ceva..... inainte de toate trebuie vazut parametrii reali de functionare pt. acel injector, dupa aceea trebuie discutat ca e bun sau nu, eu tin sa cred ca e bun si ca problema provine de altundeva.

Si eu am schimbat injectorul cu fir cu unul nou Bosch, cutie galbena marcata Bosch, a fost sigilat in punga de plastic albastra iar pe cutie scrie Made in India / Robert Bosch GmbH Germany. Masina merge perfect cu noul injector. Cred ca problema ta vine din alta parte, asa ca nu-ti ramane decat sa cercetezi.

Geme poate ne explici si care sunt parametrii de functionare ai unui injector, si de asemenea procedura de verificare ? Ai vazut vreodata in realitate un injector sau doar pe google ? Cum poti sa-i zici sa verifice un injector nou asa de capu lui ? in baie ? sau unde sa-i verifice parametrii .....

e usor sa vorbesti aiurea....

dar hai sa facem posturi ... ce mai conteaza ce tampenii scriem

Geme poate ne explici si care sunt parametrii de functionare ai unui injector, si de asemenea procedura de verificare ? Ai vazut vreodata in realitate un injector sau doar pe google ? Cum poti sa-i zici sa verifice un injector nou asa de capu lui ? in baie ? sau unde sa-i verifice parametrii .....

e usor sa vorbesti aiurea....

dar hai sa facem posturi (ca eu oricum am imediat 4000)... ce mai conteaza ce tampenii scriem

Tin minte la mine cand am fost inainte la BanatCar cu masina inainte sa o cumpar ca mi-au scos o hartie cu injectoarele si parametrii lor de functionare si se incadrau in limitele bune de functionare... asa ca asta i-am spus si eu la om sa mearga sa le verifice, acuma nu stiu exact cum se verifica, prin ce soft.......

aia da! se pot verifica toate montate.... dar unu singur daca-l duci in mana la BMW te trimite acasa si nu ti-l verifica nimeni...

verificarea respectiva de la banat car e aproape informativa... si se verifica doar corectiile ... nimic real si palpabil.

un injector nou OEM ar trebui sa fie perfect chiar daca e facut in india.... nu trebuie sa te intereseze unde e facut.

il montezi ... ai garantie. nu te intereseaza.

pe tine aia te framanta ? cate posturi am eu ? vrei sa ma ajungi scriind aiurea pe toate topicurile?

Edited by robytza

aia da! se pot verifica toate montate.... dar unu singur daca-l duci in mana la BMW te trimite acasa si nu ti-l verifica nimeni...

verificarea respectiva de la banat car e aproape informativa... si se verifica doar corectiile ... nimic real si palpabil.

un injector nou OEM ar trebui sa fie perfect chiar daca e facut in india.... nu trebuie sa te intereseze unde e facut.

il montezi ... ai garantie. nu te intereseaza.

Pai atunci ce te bagi in seama cu mine? numai de dragul sa ma ataci?

haiii....

Bala spune asta si la Geme care se pare ca se crede super priceput si-l deranjeaza lumea care-i discuta profesionalismul posturilor sale ... devine incet incet un flooder renumit ! mai era unu pe forum mai demult bogdy sau ceva de genu .... o sa ajunga ca ala :)

Bala spune asta si la Geme care se pare ca se crede super priceput si-l deranjeaza lumea care-i discuta profesionalismul posturilor sale ... devine incet incet un flooder renumit ! mai era unu pe forum mai demult bogdy sau ceva de genu .... o sa ajunga ca ala :)

Ba omule tu esti normal la cap? Nu vad unde e problema ca i-am zis la om sa se duca sa verifice injectorul.....?

O sa ajungi tu mare mecanic auto, promit ca o sa-ti pastrez un loc la mine la service. Hai ca deja esti prea de tot, pa.

copile tu asa-ti permiti sa vorbesti cu mine ?

dupa ce ca ai aberat si ai dezinformat lumea, mai faci si gura... tot ca sa strangi posturi nu ? vrei sa ajungi azi la 1000 ? ti-a promis cineva premiu ?

un loc la tine in service ? ma faci sa rad ... visezi cu ochii deschisi

cum zicea si bala...deja cu posturile tale aberante si fara sens stresezi lumea pe acest forum ... si te obosesti si pe tine si pe cei din jur...

o sa te rasplatesc, promit, pentru fiecare jignire care mi-o aduci ... pana acum ai strans 2...

Edited by robytza

copile tu asa-ti permiti sa vorbesti cu mine ?

dupa ce ca ai aberat si ai dezinformat lumea, mai faci si gura... tot ca sa strangi posturi nu ? vrei sa ajungi azi la 1000 ? ti-a promis cineva premiu ?

un loc la tine in service ? ma faci sa rad ... visezi cu ochii deschisi

cum zicea si bala...deja cu posturile tale aberante si fara sens stresezi lumea pe acest forum ... si te obosesti si pe tine si pe cei din jur...

o sa te rasplatesc, promit, pentru fiecare jignire care mi-o aduci ... pana acum ai strans 2...

Tu chiar nu esti normal la cap, in primul rand tu ai venit cu jigniri la adresa mea, asta unul la mana... si 2 la mana, eu zic sa-ti vezi de treaba ca te-ai intins prea mult cu replicile tale de cavaler. ok ?