Jump to content

injector made in india

geobeks

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

deci problema este in curs de rezolvare si anume ; injectorul made in india este bun 100% , injectorul vechi ceva bobina intrerupta .problema este pompa de injectie defecta .ca o mica paranteza , dupa ce am luat masina de la cel care mi a inlocuit injectorul si am mers la alt mecanic am sonstatat urmatoarele : lipsa cateva piulite , suruburi , 1 garnitura ,suportul de sub capacul de admisie care tine tevile de inalta presiune de la injectoare lipsa , firul injectorului nu a fost pus pe acolo pe unde trebuie ci pe direct traversand admisia si fiind strans de capacul de admisie acesta s a obturat in 3 locri,iar admisia din cauza firului nu mai etansa , deci bataie de joc sau lipsa de profesionalism . Am mers la cei ce au facut isprava si administratorul service ului mi a dat banii inapoi pe injector si ce mai lipsea ,dupa cearta prealabila. Deci mare grija pe unde ajunge ti cu masinutele. Cand am mers la servisul in cauza tomai se demonta un a8 si deci am zis "daca aici nu , atunci unde/?!!!...si poftim

• 3 weeks later...
prietene eu nu am auzat pe nimeni cu nimik ! doar am povestit ce mi sa intamplat . uite am luat un injector iar sh si masina merge f bine cu el . deci cu cel indian nu vroia deloc, firu era fff presat dar nu rupt (la cel indian) deci era functional i nu mergea deloc cu el.

:D cum zici, se pare ca nu prea stii care e faza cu masina ta. Intrasei in fibrilatie ca nu ai reparat masina schimband injectorul "made in India" ( ca doar de asta ai postat nu ?), si ai crezut ca ai luat teapa.

Da, teapa ai luat dar de la mecanicul ala care vad acum ca te-a mai "usurat" de cateva chestii. Daca zici ca nu ai acuzat, OK imi cer scuze...oricum am zis bine in ceea ce priveste parerea mea despre serviceuri.

despre service uri 100% adevarat , nu stiu cum o fi in alte parti dar la buzau majoritatea ciobanasi, prinipiul"daca nu e asta , poate aialalta , etc", iti dai seama ca am fost destul de suparat , masina achizitionata recent la pret destul de mare , primaq defectiune 1400 ron si tot ca dracu mergea.

prietene eu nu am auzat pe nimeni cu nimik ! doar am povestit ce mi sa intamplat . uite am luat un injector iar sh si masina merge f bine cu el . deci cu cel indian nu vroia deloc, firu era fff presat dar nu rupt (la cel indian) deci era functional i nu mergea deloc cu el.

Eu ti-am scris cu ceva posturi in urma ca am cumparat acelasi injector nou "made in india" si merge perfect. Daca cei de la Bosch, in India le fabrica/produc acum, de unde ai vrea al tau sa fie?! Si la reprezentanta Bosch daca mergi, tot "made in india" iti iei. Chiar tu ai spus ca eroarea nu mai era prezenta, deci injectorul functiona electronic vorbind; ti-ai raspuns singur la intrebarea de ce nu mergea cum trebuie d.p.d.v. mecanic .... admisia nu era etansa! Problema ta la inceputul acestui post era vizavi de acel injector "made in india" si de cel care ti l-a vandut, nu vizavi de montaj si mecanic. Ai incercat acum, montand corect totul, sa vezi daca merge injectorul cel nou "made in india"?

hai ca iti raspund succint pentru k m am cam plictisit de subiectul asta. deci la mecanic dupa ce s a constatat ca injectorul a e firul tasat in 3 locuri s a verificat daca este si intrerupt, fapt ce nu s a confirmat.injectorul a fost repus iar firul pe acolo pe unde trebuie = fum mult , masina nu tragea , nu dadea eroare pe partea elecrtonica. Am pus alt injector sh la proba= nu da eroare , nu da fum , trage aproximativ(mult mai bine). k?