Jump to content

Filtre de aer "revolutionare"

Asgaard

Recommended Posts

Nu e vorba de 20%, si 5% e arhisuficient, este vorba si de sunet specific unui filtru sport, partea cu puterea marita nu o punem la socoteala.

Sunt sigur ca si acest "filtru minune" face exact acelasi lucru pe care il face un filtru sport de 30 ron:doar strica debitmetru si trage aer cald in admisie.

Nu poti stii, poate chiar e revolutionar.. poate e o mare teapa. Pana nu se risca cineva sa isi puna (sau sa gasim pe cineva de pe forum care sa aiba) si sa ne faca un review, doar ne dam cu parerea pe margine. In reportaj zicea ca sunt peste 400 masini care au, nu e nici un forumist din hunedoara care sa il cunoasca pe inventator si sa isi fi pus? (Ca acum nu vreau sa fiu rau, dar hunedoara are 10 strazi toate :) )

Nu poti stii, poate chiar e revolutionar.. poate e o mare teapa. Pana nu se risca cineva sa isi puna (sau sa gasim pe cineva de pe forum care sa aiba) si sa ne faca un review, doar ne dam cu parerea pe margine. In reportaj zicea ca sunt peste 400 masini care au, nu e nici un forumist din hunedoara care sa il cunoasca pe inventator si sa isi fi pus? (Ca acum nu vreau sa fiu rau, dar hunedoara are 10 strazi toate :) )

Poate s-o gasii un coleg,doi care sa fi folosit asa ceva sa ne impartaseasca cateva impresii....dar eu zic,din nou,ca nu poate fi nimic revolutionar la un carton striat...

Pentru un consum mai scazut si putere mai mare ai nevoie de o curgere a aerului cat mai usoara si o temperatura scazuta.(volumul oricum e masurat de debitmetru,degeaba ai volum mai mare)

Acest fitru vine in 2 variante ,o varianta care trage aer fix din compartimentul motor si mai e o varianta care mai are un dispozitiv care cica ,,raceste'' aerul.

Se lauda ca are o capacitate de filtrare de 99% - in mod normal un filtru imbacsit ,uzat are o asemenea capacitate.

Si eu sunt sceptic mai ales ca materialul filtrant nu este inventat de el ci este pur si simplu un material produs de o firma din Iran daca nu ma insel intr-o fabrica din Germania (Care costa ~30 ron -asa se lauda comerciantul)

Marturiile sunt total irelevante ,dupa parerea mea.

Iar 3 cp pe acea astra bertone la un singur dyno...iarasi destul de irelevant;corect ar fi fost o gama mai mare de masini si testul repetat de cateva ori.

3 cp Nu sunt usor de obtinut!

i am trimis omului un mail mai demult,voiam sa pun pe 2,5.zicea ca mi poate face filtru sport simplu sau un sistem C.A.I. care sa traga aer prin tubulatura de sub spoiler

m am luat cu altele si dupa am pleznit masina, asa ca nu ma pot pronunta.dar as incerca unul pt o motorizare mai mare benzina.

cred ca ar fi relevant un test pe dyno inainte si dupa montarea sistemului

3cai putere ii poti obtine si din schimbul bujiilor,combustibil cu cifra octanica mai mare...asta nu inseamna o crestere de putere,este pur si simplu o vrajeala.Mai bine dau 60 de lei pe un filtru panou oem bosch de care sunt sigur ca isi face treaba decat 170 lei pe un carton infasurat in site.

Eu folosesc filtru de cafea,e mult mai performant: consum scazut cu pana la 30% si putere sporita! Iar dc mai pun si o toba sport....

Lasand gluma la o parte nu am gasit pe nicaieri niste specificatii tehnice despre cum functioneaza acest filtru miraculos.

Edited by THX-1

3cai putere ii poti obtine si din schimbul bujiilor,combustibil cu cifra octanica mai mare...asta nu inseamna o crestere de putere,este pur si simplu o vrajeala.Mai bine dau 60 de lei pe un filtru panou oem bosch de care sunt sigur ca isi face treaba decat 170 lei pe un carton infasurat in site.

un mare +1

Iar a revenit subiectul acesta?

Speram sa se fi clarificat aici caracterul onest al indivizilor:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/77418-filtre-de-aer-care-scad-consumul-si-cresc-puterea-e-pe-bune/

Pe scurt, super inventatorul batului de chibrit si-a facut cont pe forum si a incercat sa ne abureasca. Ca sa fie mai eficient si-a mai facut si 3 clone - @axell-dpx, @AirFilter si @ReMeR cu care sa poarte un dialog elogios.

Penibil.

• 2 weeks later...
Este o mare vrajeala d.p.m.d.v., un prieten a avut K&N pe un Volvo S40 2.0i turbo, aceleasi performante. Apoi a pus si pe un 330i si de asemenea aceleasi performante. Vroiam sa imi iau si eu dar vazand ca nici a doua oara nu a sesizat nici macar in procent de 0.1% vreo schimbare, am renuntat.