Jump to content

Navigatie profesional

sone

Recommended Posts

Guest poleposition

da, eu am luat dvd professional ultimul update, poti lua de la Bavaria, dar dai vreo 1200 ron original, sau gasesti copiat pe net. Eu am gasit un flyer in portiera cu unul care face dvd-uri pt navigatie, am sunat si am luat pachetul complet cu 200 ron.

M-am invatat minte, ca pe ala de 2009 sau 2010 am dat 12 milioane la Bavaria si oricum pe romania era un rahat.

Astea merg foarte bine si nivelul de detaliu e excelent.

Guest poleposition

Nu, luasem pentru M6, il aveam pe ala de 2006 dar nu l-am dat la schimb... why ? ca il am in continuare parca.

scuze pt oligofrenism, am editat, scrisesem ca un retardat, insa fac multitask...

Edited by poleposition

Guest poleposition

nu mi-a zis nimeni nimic. oricum, ma cac in ea de reducere, daca am gasit cu 200 de roni tot pachetul de 3 dvd-uri (3 parca sunt) si merge sublim, tre' sa fiu zevzec sa dau banii aia la bavaria. Am luat si pentru mine si pentru nevasta-mea.

am sa-i dau colegului datele aluia de unde am cumparat, nu am la indemana acum.

BMW nu vinde doar harta.

Optiunea professional era vreo 3300 euro in 2007, bani de care BMW iti da unitatea si o harta care care te plasa fix in mijlocul unui camp, camp care se intindea de la granita Austria-Ungaria si pana la Marea Neagra.

Foloseste harta si navigatia aia! Mai usor te ghidezi dupa muschii de pe copaci sau ceas+pozitia soarelui.

Deci sa nu dam vina pe piraterie pentru lipsa unei harti decente.

Oricum, s-a mai discutat si aici si aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.