Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E36 316i vs 318i ?

SBMW

Recommended Posts

Deoarece in curand o sa am propria masina, as dori sa stiu ce alegere sa fac ?

In familie au parintii propria masina, insa o sa mi-o aleg si eu pe a mea.

Am dorit E46 318i 116Cp insa nu stiu in ce stare l-as gasi, si daca sunt bune ?

Acuma as merge pe e36 316i sau 318i. Ma gandesc la 316i deoarece are motor sub 1.600cmc3, si taxele sunt mici, iar eu nu prea am venituri deocamdata.

Un prieten a avut un astfel de model insa a fost dezamagit. Zicea ca merge slab si consuma mult. Sa merg pe 318is ? Ce consum are 318is comparativ cu 316i ? Eu nu am nevoie de putere deoarece sunt incepator. O sa ziceti ca 316i consuma mai mult, insa nu cred. Deci ce sa aleg ? Sunt mai ieftine piesele de pe e36 comparativ cu e46 ?

Deci nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma.

Daca iti permiti un E46 eu zic sa alegi E46.Piesele sunt cam la fel la pret si consumul e acelasi ca si la E36.Cat despre putere...sa nu ai mari pretentii de la ele, pentru ca nici 316i si nici 318i nu exceleaza la capitolul asta.Sunt doar masini pentru uz zilnic, nu sunt pentru liniute si chestii de genu'. :thumbsup: Cum am mai zis, daca iti permiti E46 mergi cu incredere pe el, arata mai bine ca E36, are si ceva dotari in in standard fata de E36 si plus de asta este si model mai nou. Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.