Jump to content

BMW- urile nu mai sunt BMW-uri

fbdcnt

Recommended Posts

de fapt este vorba despre e30 M3 Sport EVO, totusi colegu ady are dreptate. cu 238 de cai scosi dintr-un motor de 2.5 eu zic ca e ceva pt anii aia. unii producatori se chinuie si acum sa scoata valorile astea..

ca sa nu mai zicem de S42B20 L4 1999 cc, ITB, 315 cp, ce-i drept era ptr motorsport pe 320 saloon e36. :frantics:

parca era si mai mult petrol de ars atunci :p

Pe Oschersleben, Germany (3667 m) m3 e30 (200cp) a scos 1.58.90,pe ac circuit 120i a scos 1.56.21

Pe Anglesey (1701 m )m3 e30 200cp a scos 0.56.97,120d 0.56.40

tare rau masina,senzatie.

+1.

edit:

cireasa de pe tort

M3 Sport Evolutione 240p 1277kg,pe Hockenheim Short a scos 1.21.40 iar 123d 1.21.30 , 325i compact 1.21.90 , 328i coupe e46 1.21.90,tehnologia bate raportul kg/cp.

hmmm.. tu cand iti alegi masina o faci dupa timpii pe circuit?

spuneai intr-un post de pe alt topic ca te plictisesti de x6 dupa 3-400 km, sper sa nu te confund, totusi crezi ca intr-un seria 1 e mai fun decat intr-un m3 e30?

respect gusturile, dar hai sa nu comparam un m3 cu o banala serie unu diesel..

• Like 1

Mai ma plictisesc in x6 pt ca permite prea mult iar drumurile si limitele de vit. din ro sunt asa cum sunt.Nu vibreaza nu se aude motorul,nu decoleaza de pe drum,nu simte viteza,de multe ori ma trezesc ca am depasit limita de +50km/h.

Da,dintr 1er si m3 e30 as alege 1er-ul,doar nu o sa aleg o masina depasita din punct de vedere tehnologic doar pt fun.

Edited by ionut_marius

Cand faci asemenea comparatii, le faci cu acelasi pilot, degeaba fac eu timp cu m3 si vine stig sau schumi si face cu 120d, ca ma bate de ma usuca.

Nu vorbi prostii, nimeni nu poate invinge fizica. De aceea m3-ul ala cu motor de m5, pleaca de langa un m3 e92 cu g-power, de parca asta din urma e legat de pom.

Alt exemplu ariel atom 500cp, vs orice altceva, aventador, mp12c, zondaR, 458 italia, orice porsche, veyron ss, nimic nu-i sta in fata, tot datorita mizerabilului raport cp/kg :))

si anume:

Power to Weight ratio 863 bhp/tonne

Iti imaginezi? Adica daca masina ta are 2 tone, cum ar trage daca motorul ar scoate 1726 cp??

De asta e bun e30, e foarte usor.

Edited by roco123

Mie personal nu mai imi place nici un BMW vechi. Suntem in 2012, tehnologia a evoluat. Primul BMW l-am avut fix acum 11 ani pe vremea asta si mi se parea ceva .... wow. Acum ma uit la E34 la fel cum ma uit la o Dacie, sa fiu sincer.

eu te contrazic... de cate ori vad un E34, ma uit dupa el lung, si mi-as dori sa am unul, 525i de ex... asa de lupta. :)

Cand faci asemenea comparatii, le faci cu acelasi pilot, degeaba fac eu timp cu m3 si vine stig sau schumi si face cu 120d, ca ma bate de ma usuca.

Nu vorbi prostii, nimeni nu poate invinge fizica. De aceea m3-ul ala cu motor de m5, pleaca de langa un m3 e92 cu g-power, de parca asta din urma e legat de pom.

Alt exemplu ariel atom 500cp, vs orice altceva, aventador, mp12c, zondaR, 458 italia, orice porsche, veyron ss, nimic nu-i sta in fata, tot datorita mizerabilului raport cp/kg :))

si anume:

Power to Weight ratio 863 bhp/tonne

Iti imaginezi? Adica daca masina ta are 2 tone, cum ar trage daca motorul ar scoate 1726 cp??

De asta e bun e30, e foarte usor.

:goodjob:

say goodbye to hollywood :frantics: acelasi motor :thumbsup:

pai si ce ti se pare senzational ?! ca au inghesuit motorul de pe M6-le cu care s-a dat pe 800 de kile ?! sau ca este o caroserie veche cu motor nou , modern, de M ?! :)

Cu siguranta as alege e30-ul in defavoarea unui M6 :wacko: :twitch: ...bineinteles, pentru "fun". :logik:

usor ,fun, cum o fi nu cred ca exista cineva care prefera e30/e36/ etc in detrimentul f30-ului, oricat de pasionat ai fi.

ee, te inseli :thumbsup:

eu nu inteleg de ce se incapataneaza unii sa puna gusturile mai prejos de perceptia lor asupra acestora.

daca mai aud 1 data termenul de "pasionat" o iau razna :p

n-ai tu treaba gelule cu d'astea :thumbsup:

Edited by max83

pai in discutie aici era vorba de F30 :frantics:

ca asa vrea muschiu' meu :laugh: chiar trebuie sa imi explic preferinta?! vrei o justificare sau ce? PENTRU CA IMI PLACE MIE!

si da, imi place de mor designul exterior la m3 e92. :thumbsup:

gelule, daca tu refuzi sa accepti ca unii prefera altceva, la ce reactii te astepti?!

automat, eu daca spun ca IMI PLACE E36le, gata automat sar 20 de insi in sus, cu fel si fel de supozitii, presupuneri, prejudecati bla bla...

BAI NENE, GUSTURILE NU SE DISCUTA. PUNCT. eu nu arat cu degetul unul caruia ii plac modelele noi, sau scumpe. Altii de ce nu pot?!

Edited by max83

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.