Jump to content

Probleme DSC

Catalin BMW

Recommended Posts

• 1 month later...

Am fost ieri pt o diagnoza la repr BMW si mi-au spus ca sunt una sau doua posibile defectiuni: "sensore angolo sterzo guida" sau/si "centralina ABS" (m-au lamurit pana-n p... lu' mamet); insa nu inteleg un lucru: marea dilema e ca ABS functioneaza si nu prea as crede ca este de la calculator. Oricum a ramas sa-mi faca un preventiv.

O alta intrebare mai am: unitatea abs e acelasi lucru cu grupul hidraulic DSC adica asta?

asta cu "centralina" ... e litera de lege in serviceurile din italia. :LMAO: :LMAO: :LMAO:

incearca prima data sa faci "o aerisire" a sistemului. si eu am avut eroarea asta si am scapat ieftin.

M-am convins si de politica bmw din italia,astia decat sa repare ceva ti-o baga p-aia cu "c'e da cambiare," si te lipsesti. App de asta, am parghiile de la reglajele farurilor rupte si m-am dus tot la ei si ce crezi ca mi-au zis? "pai nu se poate face nimic, trebuie sa schimbati farurile care costa 760€ bucata".

Sa inteleg ca ai scapat doar cu o aerisire a sistemului si ti-a disparut eroarea???:blink:

@Gelu bmw, ms pt poze.

• 4 months later...
In urma unor repetate sfaturi, mi s-a spus ca mai intai sa verific de ce martorul de la dsc nu sta aprins(fiind defect dsc-ul) asta insemnand sa dau ceasurile jos si sa ma uit ca nu cumva sa fie masluit(lipsa bec, bec ars,etc). Sunt cu bordul pe masa si nu stiu cum sa dau capacul din spate jos ca sa pot ajunge la becuri. HEEEELP!!!!:rolleyes:

BORD SMENUIT!!!!!!!:bashwall: :banghead: :suicide: . Ba ce nenorociti de oameni ma....nu putea sa lase bordu' asa cum este? si-mi spunea de la bun inceput ce nu mere si cu asta basta!! Ca sa stau eu acum sa ma chinui sa scot smoala din orificiul becului; nici macar n-a bagat o banda ceva, a umlut-o cu smoala :wacko: .

uite aici schema electrica pentru remedierea problemei cu martorul de DSC aprins...

Te referi la problema mea? s-au complicat cu smoala aia,era mai simplu cu o guma de mestecat ceva...m-am chinuit mai bine de juma' de ora sa deslipesc smoala aia din gaura becului.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Problema rezolvata dupa luni de asteptari :frantics: ; in ciuda faptului ca am dat o caciula de bani, m-am hotarat sa repar DSC-ul tinand cont ca iarna bate la usa iar un astfel se sistem este f util . Problema a vost senzorul unghiului de directie, cel de sub volan.