Jump to content

imi puteti da citeva sfaturi ptr a nu lua ,,teapa" la cumparare

alexicu

Recommended Posts

a inceput sa ninga la mine x-( nu stiu daca pot sa ajung... am mai cautat mecenici sa vina cu mine si am gasit pe cineva care poate sa vina si cu un tester... asa am zis si eu nu pierd mare lucru sa o vad..

tu cauti de fapt 320D si fl ?vad ca ai deschis alt topic,ti-a iesit asta din cap ,nu te mai intereseaza?

de ce nu vrei sa te calmezi si sa analizezi putin situatia? :)))

nu ma bag aiurea in seama,in comparatie cu tine care ai facut o afirmatie nefondata.cum am spus,masina nu este perfecta.are cativa ani si e normal sa mai fie atinsa pe ici pe colo.

asa ca mai usor sa nu iti plesneasca vreun vas de sange la cap

@alexicu

eu zic sa pui poze cu masina ta si apoi putem face o comparatie intre cele doua.asa despre ce vorbim?

am analizat deja situatia, esti unul dintre romanii aia care fac pe desteptii, eu mi-am spus opinia in legatura cu masina, iar dupa apari tu care comentezi.

ma repet, vezi-ti tu frumusel de treburile tale!!!

era sa uit, ma bucur ca avem oameni ca tine printre noi.

Poate chiar e destept.

da, dar mister J. Smith e mai pasional ca el.

PS: n-a apreciat nimeni efortul meu de-a scrie cum trebuie, care l-am facut mai sus. Dupa ce am terminat imi faceau ochii ca la serpi in cap: niciodata n-o sa mai cert vreun baiat din asta. Poate ajunge ministru intr-o buna zi

Edited by Similea

da.masina are cu 100.000 de km mai mult http://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif

din partea mea game over....am alte trebui destepte de facut sambata seara.

vezi sa nu-ti bubuie vreun vas de sange in cap. succesuri!

vad ca lui alex wly ii place foarte mult sa invarta ceva in mana dreapta.

da el e un fel de chuck norris.

pe mine nu esti suparat, nu? :(

hahahha nu sunt suparat pe nimeni, nici pe chuck norris(alex wly).

cam deviem de la subiectul postului sper ca nu o sa ne certe vreun operator/moderator al forumului.

Pai si atunci care e faza cu exprimarea asta "dulce" la adresa lui Alex? :rolleyes:

faza sta in felul urmator, eu mi-am spus parerea despre masina, am zis ce era de rau in legatura cu ea, nu ca nu ar merita sa o cumpere avand in vedere ca el are una mai veche, asa in felul asta avanseaza si el(cel care a creat postul) de la ceva mai vechi la ceva mai nou.

ok! imi spun parerea, apare CHUCK NORRIS si spune ca am facut eu o afirmatie nefondata. ok! este doar parerea mea ok? eu i-am dat raspunsul celui care a creat postul, nu lu' CHUCK NORRIS, ok? si i-am si scris de la obraz 1`data sa isi vada frumusel de treburile lui, iar el dupa imi aplice texte gen "vezi sa nu-ti plesneasca vreun vas de sange la cap" ... pai e frumos ?? nu e frumos(parerea mea) ... asa ca i-am platit cu aceiasi exprimare "dulce".

• Like 1

salut!! maine vreau sa plec sa imi cumpar un 320 http://www.autovit.ro/bmw-320-C22763700.html despre acesta este vorba.. dau un 316 compact si 2200e daca puteti sa imi dati citeva sfaturi.. si la ce sa fiu atent.. va multumesc P.S. nu am gasit nici un mecanic sa vina cu mine.. :(

Primul sfat pe care ti l-as da ar fi sa dai un search pe google cu numarul de telefon al celui care are 320 D, si ai sa vezi ca unul din obiectele sale de activitate este comertul cu masini (sunt mai multe anunturi de vanzari), deci este ceea ce unii numesc "samsar"- desi nu poti spune ca 100 % din acest motiv masina este proasta

Faptul ca este dispus sa accepte masina ta (care nu e un model usor vandabil) plus diferenta denota faptul ca el doreste sa scape cat mai usor de masina respectiva-eu am avut doua E36 compact, si iti zic ca fuge lumea de ele (desi motivele sunt discutabile); daca masina lui chiar era ok, eu zic ca s-ar fi vandut destul de repede la banii aia

Masina ta (din cate am vazut in poze) e destul de ok, are dotari suficiente, iar daca nu ai probleme legate de spatiu, 2 usi, etc, eu cred ca mai bine stai cu masina ta (la 1,6 ai si taxe mai mici)iar diferenta de consum intre cele doua nu e asa mare, plus ca un diesel implica niste costuri de intretinere mult mai mari si vine cu mult mai multe probleme "la pachet"

Daca tot vrei E46, mai strange niste bani sa poti avea o arie de selectie mai mare, si daca nici n faci peste 15000 km pe an, ia-ti un 318i (am vazut si pe forum aici de vanzare cateva la niste preturi bune, si sunt masini ingrijite, nu luate de la nenea samsarul)-o masina cu mult mai putine potentiale probleme.

Bafta!

bai voi astia destepti cu sfaturile voastre de achizitionare masini, daca e sa ma gandesc sa-mi vand masina maine, nu o cumpara nimeni datorita unora ca voi. de ce?

1. chederele le-am dat jos sa le spal si sa le ung cu toate alifiile sa nu ma mai frece scartaitul ala insuportabil la cap de la geamuri. unul care ia de buna sfatul vostru zice ca am dat-o peste cap si am revopsit-o, ca ies chederele prea usor.

2. aparatoarea de noroi din stanga ii crapata de la o groapa luata in patria romana. asta la voi inseamna ca i-am dat un sut in fund la unu?

3. volanul e uzat in partea de sus, ca nu merg ca o tzatza cu doua maini pe volan si cu scaunul dat la maxim in fatza si cu capul mai ca nu sparg parbrizul ci merg cu o mana si fac manevre de intoarcere cu podul palmei si normal ca se mananca pielea aia de la atata frecat si de la sarea de pe mana. daca mi-am pus husa pe volan am pus-o sa nu se manance de tot nu ca vreau sa ascund "secretul din spatele husei".

4. masina are 8 ani si 170.000 km ca mai mult a stat in garaj si n-a vazut soarele vara sa ajunga tabla la 60grade si iarna sa-i crape chederele la -20grade. dar pentru voi, i-am dat kilometrajul inapoi si i-am facut polish sau mai rau, am revopsit-o.

Da, sunt de acord cu verificatul lonjeroanelor;

linia capotei;

diferente de culoare si lac, crapaturi de la chit;

verificatul in mers, pe hartoape, ABS, ESP, telescoape, bucse;

turbina;

schimbatorul de viteze daca tremura, daca se tureaza fara sa ia demaraj;

referitor la km, o baba se vede pe dinafara cati ani are. nu poti zice ca o baba de 100ani are de50ani

becurile in bord sa nu fie masluite, in special cel de airbag

uita-te in sptele volanului sa vezi daca mai are airbag

etc

etc

• Like 2

• 3 weeks later...

salut!! maine vreau sa plec sa imi cumpar un 320 http://www.autovit.ro/bmw-320-C22763700.html despre acesta este vorba.. dau un 316 compact si 2200e daca puteti sa imi dati citeva sfaturi.. si la ce sa fiu atent.. va multumesc P.S. nu am gasit nici un mecanic sa vina cu mine.. :(

In general nu prea cred ca in Romania poti cumpara o masina "curata"! Sansa de a gasi o masina nemaipulata este catre zero. Traiesc de aproape 30 de ani in Germania si pot sa-ti spun ca o masina OK o poti lua doar de la o reprezentanta BMW (clar mult mai scumpa decit chilipirurile de pe piata) sau de la o persoana privata serioasa. Si aci ma refer la cineva care are o istorie clara a masinii (exclus turci sau arabi) cu un Scheckheft la zi, facut doar la BMW, plus o vizita la Service BMW une poti primi (unneori contra unei sume modice)istoria oficiala a masinii. Pina acum citiva ani ma vizita un amic din Cluj, mare negustor de masini SH, care se tot lauda cu datul de Km inapoi profesional la Budapesta! Asa ca...mare atentie!!!!!

Legat de pensionarii din Germania....mama mea conduce si ea BMW. Si asta de prin 1990. Face cam 5.000 km pe an, reviziile fiind la zi. Apropos de model: doar seria 3. La 3 ani le schimba la BMW contra unui model mai nou. Deci se poate...

mare negustor de masini SH, care se tot lauda cu datul de Km inapoi profesional la Budapesta! Asa ca...mare atentie!!!!!

Aici ai fost finut, noi le zicem samsari, bisnitari etc.

Legat de pensionarii din Germania....mama mea conduce si ea BMW. Si asta de prin 1990. Face cam 5.000 km pe an, reviziile fiind la zi. Apropos de model: doar seria 3. La 3 ani le schimba la BMW contra unui model mai nou. Deci se poate...

Ma bucur sa aud asta, si fosta proprietara a masinii mele era o dna, km cam putini, am fost destul de sceptic la inceput.

Aici ai fost finut, noi le zicem samsari, bisnitari etc.

Ma bucur sa aud asta, si fosta proprietara a masinii mele era o dna, km cam putini, am fost destul de sceptic la inceput.

Nu uita o chestie: in Germania media de km pe an parcursi e undeva la 10-12.000! Masini corecte gasesti cite doresti...cu o singura condite: sa le cauti tu! Fara intermediari! Turci, arabi, plolonezi samd...dubios rau de tot! Despre masini aduse in RO...nu cred ca mai e cazul sa vorbim. La o indestie de mii si mii de euro merita un bilet Wizzair in plus!