Jump to content

vand cotiera BMW E46

Recommended Posts

Poza e reala?Daca da vreau eu cotiera

da este poza reala, inca nu este data jos de pe masina, cand reusesc sa sparg ghetarii sa pot intra in masina, am sa o desfac si o sa ii fac poze separat

consola e vopsita ? are o culoare cam...deosebita.Nu e culoarea de consola oem

da este vopsita. este un gri putin mai inchis

ai luat moka volanul ala sau de ce mama dracilor te-ai incapatanat sa-l montezi?:) n-are nicio treaba cu nimic si airbag-ul.. e un carton desenat?

in fine.. nu te supara.. doar zic ca m-a uimit aspectul...si nu m-am putut abtine

pe mine ma intereseaza sigur cotiera.. dar doar cotiera.. fara consola centrala.Imi poti face un pret te rog?Si sa mi-l trimiti pe PM eventual?Multumesc mult.

se poate inchide.

ai luat moka volanul ala sau de ce mama dracilor te-ai incapatanat sa-l montezi?:) n-are nicio treaba cu nimic si airbag-ul.. e un carton desenat?

in fine.. nu te supara.. doar zic ca m-a uimit aspectul...si nu m-am putut abtine

pe mine ma intereseaza sigur cotiera.. dar doar cotiera.. fara consola centrala.Imi poti face un pret te rog?Si sa mi-l trimiti pe PM eventual?Multumesc mult.

incearca sa te abti pe viitor , daca nu poti , foloseste macar pampers

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.