Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sunt mandru posesor de BMW

mafiotu_m3

Recommended Posts

Mi-am achizitionat un BMW 320i E30 si v-as ruga sa va spuneti si voi parerea, cum vi se pare.

BMW 320i : vopsea Standox jante Borbet 205 50 R15 , toba finala sport

Sebring, faruri cu lupa+ smiley

scaune sport ///M, volan sport MOMO Race, scimbator sport

Radio-CD SONY + 4 boxe JBL Gto

Urmeaza sa ii fac mai multe modificari la partea audio (Mp3, sub-woofer amplificator si condensator) precum si la exterior (angel eyes, stopuri + Angel eyes, pleoape, led-uri undercar, folie neagra).

post-1590-1165698884_thumb.jpg

post-1590-1165698897_thumb.jpg

post-1590-1165698909_thumb.jpg

post-1590-1165698924_thumb.jpg

post-1590-1165698936_thumb.jpg

post-1590-1165698955_thumb.jpg

post-1590-1165698965_thumb.jpg

depinde ce fel e motorul si in ce stare... de afara arata bine... ii lipsesc niste proiectoare totusi... si interiorul ar cam trebui reconditionat un picutz... in rest sa-l stapanesti sanatos si fara incidente....

163338[/snapback]

Motorul este de 2000 cmc in stare foarte buna se infige ok raspunde bine la comenzi, proiectoarele le-am comandat deja trebuie sa vine cam in 5 zile, interiorul vreau sa-l fac la anu` in piele negru cu galben. Mersi de urari

Reconditioneaza interiorul ala. Sa fie cat mai aproape de original. Poti sa il faci negru si galben dar respecta liniile originale. Nu fa ceva flashy si de prost gust.

Nu inteleg de ce nu incepi cu interiorul. Exteriorul arata destul de bine dar interiorul lasa mult de dorit. Pe mine ma enerveaza masinile care la exterior arata bine si cand intri in ele iti vine sa versi.

spune mult di despre posesor asta...

Reconditioneaza interiorul ala. Sa fie cat mai aproape de original. Poti sa il faci negru si galben dar respecta liniile originale. Nu fa ceva flashy si de prost gust.

Nu inteleg de ce nu incepi cu interiorul. Exteriorul arata destul de bine dar interiorul lasa mult de dorit. Pe mine ma enerveaza masinile care la exterior arata bine si cand intri in ele iti vine sa versi.

spune mult di despre posesor asta...

165343[/snapback]

Interiorul este cel original. tot la negru si galben m-am gandit si eu. uite-te la poze. surprinzator mie imi place interiorul (oricum trebuie schimbat dar momentan il las asa). Nu am inceput cu interiorul deoarece mai am de cumparat kestii la ea. Nu stiu de ce toata lumea imi spune de interior. Il fac eu pana la urma dar o sa ma duca cam 400Eur.

post-1590-1166044533_thumb.jpg

post-1590-1166044540_thumb.jpg

post-1590-1166044545_thumb.jpg

Guest IulianE
a fost a unui vecin....masina a avut acum vreo 2-3 luni botu un pic busit,grila sparta si capota un pic indoita...iar bara spate indoita si toba stiu ca atarna ca naspa...oricum imi place sound-ul masinii

a fost a unui vecin....masina a avut acum vreo 2-3 luni botu un pic busit,grila sparta si capota un pic indoita...iar bara spate indoita si toba stiu ca atarna ca naspa...oricum imi place sound-ul masinii

165386[/snapback]

Bingo! :blink: am refacut-o toata ca asa o luasem de la el. pe tip il keama Cristi....sunt prieten cu el de mult timp.

Guest IulianE
nu-l cunosc...dar din cate am observat eu masina e super ok ,si mie mi-a placut...nu am stiu ca e de vanzare.Oricum din ce am vazut eu a condus frumos masina aia.Ai facut o alegere buna...parerea mea.Printre putinii ursi pastrati si intretinuti si fara tuning tipator sau de prost gust.O masina care repet mi-a atras si mie atentia Edited by IulianE

nu-l cunosc...dar din cate am observat eu masina e super ok ,si mie mi-a placut...nu am stiu ca e de vanzare.Oricum din ce am vazut eu a condus frumos masina aia.Ai facut o alegere buna...parerea mea

165390[/snapback]

Ms pt urare. masina am "adjudecat-o din vara" imediat dupa ce m-am dus sa vad un urs verde (l-am pus si pe forum) la care am renuntat ca era cam trocit. Si mi-a placut rau asta si i-am spus cand vrea s-o dea sa vina la mine si am luat-o am vopsit-o toata am refacut defectiunile si gata. Tipu merge ok nu e nebun sau maniac al vitezei.

nu-l cunosc...dar din cate am observat eu masina e super ok ,si mie mi-a placut...nu am stiu ca e de vanzare.Oricum din ce am vazut eu a condus frumos masina aia.Ai facut o alegere buna...parerea mea.Printre putinii ursi pastrati si intretinuti si fara tuning tipator sau de prost gust.O masina care repet mi-a atras si mie atentia

165390[/snapback]

A fost lua din Germania de la un tataie( stiu ca nu mai crede nimeni povestea asta dar asta e adevarul) care a dat-o si si-a luat E36. Tipu` a vrut sa-l pastreze cat mai aproape de original fara spoilere eleroane si alte shit. Ma bucur ca iti place si ca ti-a atras atentia intr-un mod placut

aa gata...imi amintesc.voiai sa cumperi ursul ala verde fosforescent...asta nu se compara cu aia.

felicitari si sa o stapanesti sanatos!

165395[/snapback]

Daca il luam pe ala mai trebuia sa bag minim 3-4000 in el. Frane bucsi pivoti directie pompa de benzina pompa de servo. Astea le-am constatat cu ochii inchisi dar cine stie ce ar mai fi fost la o verificare mai atenta. De exemplu apasam frana si trebuia sa o trag cu piciorul ca nu revenea si ramanea masina infranata, diferentialu batea in bancheta de zici ca iesea prin ea si muuuuuulte altele. Acum am auzit ca am ajuns pe la pitesti lsa unu de care faceam noi bascalie pe forum si e tare bucuros omu ca e super-masina. Fiecare cu parerea lui... :blink:

• 1 month later...
Mi-am achizitionat un BMW 320i E30 si v-as ruga sa va spuneti si voi parerea, cum vi se pare.

BMW 320i : vopsea Standox jante Borbet 205 50 R15 , toba finala sport

Sebring, faruri cu lupa+ smiley

scaune sport ///M, volan sport MOMO Race, scimbator sport

Radio-CD SONY + 4 boxe JBL Gto

Urmeaza sa ii fac mai multe modificari la partea audio (Mp3, sub-woofer amplificator si condensator) precum si la exterior (angel eyes, stopuri + Angel eyes, pleoape, led-uri undercar, folie neagra).

163330[/snapback]

n-am mai vazut de mult un urs asa frumos. pune-i volanu original si nuca :blink: si e perfect

Poate si un OBC 4 :blink: ...asa pt upgrade tehnic :)

Sa-l stapanesti sanatos..arata bine la exterior....incet incet o sa-l faci pe placul tau...dar nu-l tzigani...mai sunt topicuri deschise cu sondaje pro-contra neoane-leduri pe sub masina...dar tu stii mai bine cum vrei..in definitiv...e masina ta si BMW inseamna Bring Me Women :) ..spor la treaba :)

n-am mai vazut de mult un urs asa frumos. pune-i volanu original si nuca :blink: si e perfect

183509[/snapback]

Multumesc mult ma bucur ca iti place! Eu pur si simplu m-am indragostit de volanul care il am pe masina si nu l-as mai da pt nimic. Nuca nu am gasit originala dar o sa cumpar una Momo si pedale tot Momo.

Poate si un OBC 4 :blink: ...asa pt upgrade tehnic :)

Sa-l stapanesti sanatos..arata bine la exterior....incet incet o sa-l faci pe placul tau...dar nu-l tzigani...mai sunt topicuri deschise cu sondaje pro-contra neoane-leduri pe sub masina...dar tu stii mai bine cum vrei..in definitiv...e masina ta si BMW inseamna Bring Me Women :) ..spor la treaba :)

183642[/snapback]

O sa ii pun si OBC 4 dar deocamdata poate sa mai astepte. Ma gandeam sa ii pun M Tehnik II, pleoapele le-am comandat deja, sunt la vopsit. Stpourile nu le mai schimb, le pun doar LED-uri, angel-eyes o sa iau saptamanile astea. Neoane insa nu ii mai pun, aia a fost o kestie de moment si poate o dorinta mai veche, dar m-am mai gandit si nu vreau sa imi fac masina brad de craciun. poate la interior o sa pun cateva bece :) albastre, doar atat.

As vrea in scurt timp sa incep lucrul la instalatia audio toata JBL . Eu am 4 boxe, o sa imi mai pun 2 boxe pe spate, un amplificator pe 4 canale, un sub-woofer (tub nu incinta) si un condensator Stinger si cam atat.