Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sunt mandru posesor de BMW

mafiotu_m3

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
frumos! :blink:

de unde ai gasit "E30" sa pui pe spate? Nu stiam ca exista...

La interior ai apucat sa faci ceva?

247783[/snapback]

Multumesc frumos!

E30-ul l-am lipit eu, am luat literele de la Al Padrino ... inspiratie de moment :)

Interiorul trebuie facut dar nu am apucat din lipsa de timp si ceva bani. Stii cum e nu stii ce sa faci mai intai, te gandesti ori interior, ori niste muzica buna ori M Technik II si tot asa nu stii cu ce sa incepi. Am tapiter dar sa vad de unde cumpar stofa.

Superba !

Cati bani ? Cati km ai cu ea si ce probleme ai avut ?

(si nu dati cu pietre, dar cat consuma urban si cum mergi cu ea ? )

250290[/snapback]

Multumesc! ma bucur ca iti place!

Nu am aflat cat a costat pt ca tata nu vrea sa imi spuna si m-au intrebat o groaza de persoane, dar chiar nu stiu.

Masina o am din noiembrie 2006, din februarie pana acum a mers aproape in fiecare zi, lasand E38-ul sa se odihneasca.

Consum urban in jur de 12-13 NE-ALERGATA (condusa de taicamiu, eu neavand inca permis de conducere). Asupra stilului de condus, schimbat vitezele intre 1500 - 2000 RPM, si ceva in genul 1-3-5, 2-3-5.

Acum nu am absolut nici o problema cu ea. Cand am luat-o nu mergea rotund, dar i-am schimbat filtre bujii una-alta si i-am facut tachetii si acum merge ca unsa.

Tot cand am luat-o avea capota indoita putin, nu avea nas, si farurile erau invechite. Toate astea s-au rezolvat, masina fiind demontata si revopsita total exterior, vopsita la cuptor cu Standox.

Modificari nu am facut la motor (ma batea gandul la un 2.5).

Cam asta ar fi. Daca aveti alte intrebari nu ezitati sa intrebati!

• 1 month later...
Vezi ca sta stramb placuta de inmatriculare :blink:

Ai zis ca ai si un E38....ce motorizare? poate ai si o poza :)

265036[/snapback]

da stiu :) , e prinsa cu o agrafa - o proasta a dat cu spatele si s-a oprit in suport, bine ca doar atat.

Pt poze ai PM

Super frumos ursulache! Sa-l stapanesti sanatos! Apropo as avea o intrebare : cat te-au costat proiectoarele asa informativ...ca nici eu nu am si parca incepe sa imi placa cum arata  :blink:

265428[/snapback]

Multumesc frumos! Si tu sa ai grija de Cabrio.

Proiectoarele m-au costat 400Ron. Am cautat de mi-a venit rau.

Multumesc frumos! Si tu sa ai grija de Cabrio.

Proiectoarele m-au costat 400Ron. Am cautat de mi-a venit rau.

266140[/snapback]

Ok mersi! Eu in principiu o sa ma interesez in germania sa vad cu cat le gasesc acolo!Poate e ceva diferenta de pret! A si inca o intrebare :) a mea cum nu are proiectoare din fabrica ... si alea stiu ca se aprind de la butonul de langa stopul de ceata...ehhh la mine acolo ii un singur buton si banui ca trebuie schimbat...fiind inlocuit cu 2 :blink:

Fire trase ... facute legaturile ... :)

Edited by Lt.Powell

Ok mersi! Eu in principiu o sa ma interesez in germania sa vad cu cat le gasesc acolo!Poate e ceva diferenta de pret! A si inca o intrebare  :)  a mea cum nu are proiectoare din fabrica ... si alea stiu ca se aprind de la butonul de langa stopul de ceata...ehhh la mine acolo ii un singur buton si banui ca trebuie schimbat...fiind inlocuit cu 2  :blink:

Fire trase ... facute legaturile ...  :)

266142[/snapback]

Mie mi le-a adus cineva, pe ebay.de sunt aproximativ 190 euro.