Jump to content

probleme serioase la bmw

adrian_ady819

Recommended Posts

am un bmw 316 din 93 modelul pisicuta.nu stiu ce are dar nu mai ruleaza in toate 4 pistoane

pistonul 4 nu cred ca functineaza ca at cand scot fisa de alimentare nu se vede nici o diferenta in mersul masinii.am schimbat la ea si capacul delcou si fise si bujii si tot asa merge .poate cineva sa ma ajute varog cu un sfat?

ps acum iam montat si gpl si merge si mai rau decat cu benzina din cauza asta

baiti credetyima ca leam schimbat toate.pur si simplu nu stiu ce are.stiu doar ca a fost schimbat o data injectorul ala de ar face asa.

eu am patit aceeasi chestie la un logan 1.4 benzina.masina avea si gpl din fabrica.pe gpl mergea bine ,pe benzina mergea prost si facea aceeasi chestie cum face a ta.la bujia 3 daca trageam fisa nu se simtea nici o modificare.un "mare"meserias a zis ca este injectorul din moment ce pe gpl mergea bine si cand trageai fisa la bujia 3 in mersul pe gpl,se simtea diferenta. am pus injector nou si la fel facea........am vb cu un inginer de la uzina Dacia,si el mi-a spus clar:schimba pompa de benzina si o sa vezi diferenta.Asa a fost.pun pariu ca si la tine este pompa.Ea fiind veche nu mai are presuri si injectorul ala al tau poate e putin infundat si nu deschide.incearca cu alta pompa si vezi rezultatul.

are si scanteie ii baga si benzina injectorul.acum am vazut ca nu mai recunoaste testerul calculatorul de bord. nu vrea sa se conecteze la nici o parte.nu gaseste nici un dispozitiv.daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos

si pana acum se conecta cu testerul? daca da este posibil sa ai niste apa la calculator,verifica ,este in spatele bateriei sub un capac de plastic

cand am fost la tester asa a zis si ala de acolo ca sar putea sa aiba apa calc . la desfacut si uimire totala nu avea nimic era doar murdar de praf.a incercat din nou si aceeasi treaba.el zice sa nu aiba vreun scurt masina pe la panoul de sigurante. e puti8n pbb chiar si din cate stiu eu dar intreb ca nu se stie niciodata.