Jump to content

Dovada ca visele se pot indeplini

gabu432

Recommended Posts

Va salut! Incep cu povestea mea ca se ma puteti intelege de ce am pus un titlu pompos. Sunt pasionat de fenomenul auto de pe la 15 cand mi-a cumparat mama sa nu ma plictisesc o revista auto. De atunci ca un bulgare de zapada pasiunea mi-a crescut constant. Fan BMW ma consider de foarte multi ani, dar fara sa detin vreunul mi-era pur si simplu rusine sa ma bat cu pumnul in piept ca BMW-ul e cea mai buna marca auto. Strict parerea mea personala nu prea puteam sa mi-o argumentez decat prin texte citite si filmulete vazute. Nu am avut o situatie materiala sa-mi permita sa schimb masinile de la 18 ani ca pe ciorapi dar acum in sfarsit cu ajutorul lui Dumnezeu am devenit posesorul unui BMW :frantics:

Aceasta masina o caut de cateva luni bune si cu exceptia uneia care am ratat-o, pur si simpu nu gasesam masina pe care o vroiam. Acum am gasit-o pe asta si chiar daca are mici probleme am cumparat-o fara ezitare.

Este un e46 320d din 2004 cu pachet interior-exterior M. Stiti toate optiunile asa ca nu are rost sa le insir aici. Nu are trapa, navigatie, incazlire auxiliara. Nu mai are nici jantele originale de pachet m, le are pe acestea care mie personal nu imi plac, asa ca daca le doreste cineva vorbim.

La ea mai am de facut urmatoarele:

Interior:

-reimbrac volanul in piele

-buton deschidere geam stg (nu are, trebuie sa bag degetul mic inauntru)

-sa ii pun magazie de cd-uri (cred ca merge si la radio-cd-ul meu)

-cup holder:)

Exterior:

-revopsesc 2-3 elemente de caroserie

-demontez coada de rechin din vitan si scrisul 330xd de pe spate (no comment asupra fostului proprietar)

-sa ii pun stopuri cu led

-sa ii caut niste jante (mi-as lua imitatii de m3 pe 17 ca 18 sunt prea mari)

Astept si sugestii de la voi daca nu v-am plictisit deja cu povestile mele :rolleyes:

Poza pun doar una deocamdata si restul le-as pune dupa ce termin ce mi-am propus la ea ca sa fie 100% frumoasa, nu doar 90 ca acum :)

P.S. Este cea mai frumoasa masina! Daca parcheaza cineva un M5 F10 langa ea tot ea e cea mai frumoasa pentru ca este A MEA!

post-53201-0-03808800-1329558581_thumb.jpg

Guest poleposition

Ce ar fi fost daca si cosmarurile s-ar indeplini.

asat e simplu, visezi ca ti-ai luat un Cayenne si apoi descoperi ca masina a fost dauna totala si e facuta din bucati :laugh:

In primul rand felicit proprietarul pentru achizitie si ii doresc sa se bucure de masina, fara evenimente nedorite. Legat de jante, poti incerca cele originale m-pack(style 68). Sunt pe 17, suficient pentru drumurile noastre si le gasesti la pret ok. Decat replici M cu fiabilitate de doi lei, mai bine oem, parerea mea.
  • Like 2

style 68 imi plac si mie cel mai mult,dar ce stii despre jante replica de faci afirmatia asta?

iti spun ca jantele replica made in intaly sunt foarte bune....

Ce am vazut pana acum nu m-au convins. Poate sunt si altele mai ok dar totusi cred ca o janta oem e mai rezistenta decat o replica, oricat de bine ar fi aceasta facuta, nu?