Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand 318i e46 2004

dragy2008

Recommended Posts

Vand BMW e46 318i 1995 cm 105 kw 143 cp

Dublu vanos Valvetronic 136.000 km (km REALI se pot verifica intrerile si iesirile din serviceurile MHS si Filaret )

Geamuri electrice fata spate | Trapa panoramica | Climatronic | Pachet Lumini | Senzori parcare | Oglinda retrovizoare electrochrome

Oglinzi heliomate electrice incalzite | Bmw Bussines CD | Xenon | Angel | Volan M NOU | Pilot automat | Comezi volan | DSC | Computer Bord

Bara fata ,bara spate ,eleron M-Tehnic (originale cumparate de la Filaret ) | Schimbator M scurt |Bancheta rabatabila+sac ski

Semnale si lucasuri albe |Anvelope si jante de tabla pe 16 cu capace si cauciucuri de iarna|presuri vara iarna

Jante 17 Style 73 5 buc din care 4 Jante si 4 cauciucuri NOI noute (2 Pirelli p7 600ron/buc si 2 Michelin Pilot 700 ron/buc)

Urmatoarele piese au fost schimbate (am factura si … am si piesele vechi originale din care multe sunt inca bune dupa cum mi-a zis mecanicul )

Amortizoare fata spate Sachs+protectii fata spate | Flanse amortizor fata spate | Bascule fata Lemforder | Bucse bascula Lemforder | Bielete antiroliu +bucse bara stabilizatoare |

Capete bara +bielete directie+burduf bielete | Rulmenti fata (unu huruia si am zis sa ii schimb pe amandoi) | Rola intinzatoare+rola ghidare +curea accesorii |

Acum 2 luni am schimbat urmatoarele :

Lichid frana | Lichid servo | Ulei +Filtru | Filtru benzina | Filtru Aer+Polen | Garnituri valve Solenoid

Mai am deja cumparate si nemontate :

Proiector Mtech dreapta ,Semnal fata dreapta ,Inca un set de Geamuri oglinzi…….mai sunt maruntisuri care nu imi vin in cap

Volanta Luk ,Suruburi volanta,Suruburi ambreaj ,Rulmentul de priza,Furca ambreaj,Tampoane cutie,Tampoane toba finala si de mijloc,Toate bucsile de la puntea spate (Absolut tot ce e cauciuc pe spate),Rulment Spate (Huruie) ,Clipsuri pentru toate 4 fetele de usa Garnituri si tot felul de plastice .(toate astea au costat peste 3000 Ron )

Mai trebuie cumparat:

Bielete antiroliu spate ,Bucsa de la cardan si 2 bucse la bratele spate (costa cam 300 ron toate) pentru ca masina sa aibe toata articulatia , toate bucsile si tot ce inseamna cauciuc pe sub ea NOU

Multa lume mi-a zis ca sunt nebun insa am vrut sa am masina ca noua avand in vedere ca o am de 4 ani si chiar daca nu se stricase nimik am considerat ca piesele au o anumita uzura datorita timpului .Masina a fost cumparata de la Filaret In 2007 cu pretul de 17.000 euro (am factura) si avea 26400 KM

Reviziile si tot ce a fost adaugat pe masina (Bara Fata ,Bara spate,Eleron si Bmw business CD) au fost facute la FIlaret sau MHS .De la 80.000 km reviziile am incetat sa le mai fac la filaret deoarece un prieten isi deschisese service si am zis ca atata timp cat reviziile le fac cu consumabile OEM nu conteaza unde si cine le schimba .Are Casco la BCR pana in luna 12 pe la jumate , iar prima este de 950 euro pe an asta pt cine doreste continuarea politei.

Masina a fost luata in leasing pe firma .Leasingul l-am terminat in 2010 sau 2011 nu mai stiu exact .Nu a fost lovita niciodata grav am lovit un caine si 2 iepuri iar bara a fost schimbata de mai multe ori (Borduri, Gropi,Animale) in rest zgarieturi ,infundaturi si parbrizul crapat .Toate au fost remediate pe casco la MHS sau FILARET . Nu am tinut niciodata cont de bani si am intretinut-o exact asa cum scrie in manual .Schimbul de ulei s-a facut la 15.000 km cu ulei bmw 0w40 iar dupa ce a trecut de 95.000km am facut schimburile la 10.000km .Filtru de benzina l-am schimbat la fiecare 20.000 km .

O vand pentu ca vreau 330i desi imi este foarte greu sa ma despart de ea.Nu am terminat tot ce vroiam sa fac la ea cum ar fi triplele spate ,interiorul,suspensia mtech care urma sa o iau in aprilie ….etc Trimurile se vor imbraca in carbon sapt viitoare.

3 chei, mapa, manuale, carte service

Pretul Este de 8600 Euro Tva Deductibil POZE AICI 0734420180 dragy2007@gmail.com

Edited by dragy2008

• 1 month later...
Up 6900 fara jante (cu jantele de tabla) si fara piesele cumparate. Trimurile au fost imbracate in carbon si sapt viitoare se monteaza suspensia mtech 2 cu tot cu arcuri (era comanadata deja cand m-am hotarat sa dau masina si nu am avut cum sa anulez ) revin cu poze Edited by dragy2008