Jump to content

VAND VOLAN SPORT E36 E46 CU COMENZI SI AIRBAG 100EURO

Recommended Posts

il vand cu totul, daca vrei il iei tu si pui airbagul la vanzare si scoti un ban, nu stau deobicei pe net cu lucruri la vanzare, am facut un upgrade cu un volan de M, iar cu asta nu mai am ce face, de asta l-am pus si la pretul asta sa scap cat mai repede de el.

volanul nu e tocit la interior, l-am imbracat eu pt ca vroiam sa fie gros cum e volanul de M.

o operatiune extraordinar de usoara , 10 min iti ia, ai doua suruburi in spatele volanului care iti desprind airbagul, bag volanul pe canelura resprectiva, in partea de jos ai semnul de aliniere dupa care cu o cheie de 16 strangi surubul si bagi cablurile de la airbag si comenzile in mufele respective care se gasesc la fiecare model, indiferent daca ai volan fara comenzi si merge brici.

daca vrei mai multe detalii iti dau id-ul de mess si vorbil la microfon si iti explic la camera cum se procedeaza

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.