Jump to content

am dat peste unii cu masina!

lucian1

Recommended Posts

acum 1 ora si ceva eram chiar in fata la proTV si era o trecere de pietoni si am franat dar nu de tot incat sa opresc am lasat-o asa sa curga la vale usor si doi "smekeri" traversau si cand au ajuns in dreptu masini unu din ei intoarce capu si sta si se uita,il claxonex incepe de ma injura si imi da o flegma pe capota,si bag si eu frumos a Ia si forja!,am dat peste cel care scuipase ca alalalt deja trecuse,si l-am luat pe ala pe capote cazuse jos si incepuse sa urle,cred ca se lovise la cap cand a cazut jos, am tras pe dreapta si am vrut sa ma dau jos cu paru sa il incing si pe alalalt da m-am gandit mai bine si am plecat :blink: ,ca circula prea mult politia pe acolo! scuzati greselile de gramatica da si acum sunt nervos! bine ca nu a patit masina nimic! Edited by lucian1
  • Like 1

acum 1 ora si ceva eram chiar in fata la proTV si era o trecere de pietoni si am franat dar nu de tot incat sa opresc am lasat-o asa sa curga la vale usor si doi "smekeri" traversau si cand au ajuns in dreptu masini unu din ei intoarce capu si sta si se uita,il claxonex incepe de ma injura si imi da o flegma pe capota,si bag si eu frumos a Ia si forja!,am dat peste cel care scuipase ca alalalt deja trecuse,si l-am luat pe ala pe capote cazuse jos si incepuse sa urle,cred ca se lovise la cap cand a cazut jos, am tras pe dreapta si am vrut sa ma dau jos cu paru sa il incing si pe alalalt da m-am gandit mai bine si am plecat  :blink: ,ca circula prea mult politia pe acolo! scuzati greselile de gramatica da si acum sunt nervos! bine ca nu a patit masina nimic!

163779[/snapback]

eu zic ca daca erau pe trecere ai mari probleme... mai bine sa stearga cineva threadul asta si gata... sa dea domnu sa nu te caute nimeni (ma refer la Politie)...

eu zic ca daca erau pe trecere ai mari probleme... mai bine sa stearga cineva threadul asta si gata... sa dea domnu sa nu te caute nimeni (ma refer la Politie)...

163781[/snapback]

nu cred ca au de unde sa ma ia,ca numerele erau acoperite cu praf si nu se intelegea!

Pai da ma, dar pe aici pe forum stii ca sunt cativa care lucreaza la politie, plus ca ai poze, chestii, te ia ca din galeata de aici. :blink:

163785[/snapback]

sa fac ceva pe politia lor,sunt tradatori gaborii astia de pe forum? ma baga la ghe? sa ma caute atunci! ca nu au ce imi faca,sa vina politia politiei.

• Like 1

da abea astept sa ma gaseasca,corupti nenorociti!

163794[/snapback]

omu' ce ai facut tu, indreptatit sau nu, e ilegal si te paste mititica... nu pentru ca zicem noi sau eu ci ptr ca asa se intampla in tara asta si nu e bine sa povestesti peste tot ce ai facut tu... asta e... personal si eu as calca vreo 10 pietoni pe zi dar chiar daca o fac nu o sa povestesc aici... e contrar interesului tau pentru ca informatia de aici e publica si te poate incrimina... nu cred ca sunt politai aici dar oricine poate da un search pe net si gaseste asta... deci, roaga pe cineva sa stearga tot ce e aici si sa mergem toti la culcare...:blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.