Jump to content

520i 12v

cotti

Recommended Posts

ce este acesta si unde ar trebui sa fie infipt acest furtun, ca daca il las infipt unde apare in poze asa cum am vazut la alt model imi moare motorul la relanti dar nu in totdeauna ci numai cand i se scoala lui. Stie cineva care e treaba ????

post-23-1110186999_thumb.jpg

post-23-1110187035_thumb.jpg

post-23-1110187087_thumb.jpg

post-23-1110187117_thumb.jpg

post-23-1110187157_thumb.jpg

ce este acesta si unde ar trebui sa fie infipt acest furtun, ca daca il las infipt unde apare in poze asa cum am vazut la alt model imi moare motorul la relanti dar nu in totdeauna ci numai cand i se scoala lui. Stie cineva care e treaba ????

16006[/snapback]

Pai de unde vine?Esti sigur ca de la el moare motoru?

pai de aici pleaca, iar la alte modele se infige in stiutzul pe care l-am marcat in poza dar cand il infig incepe sa moara motorulaleator la relanti, asa cand i se casuna lui daca e scos nu e nici o prb merge perfect, dar prin furtun trage aer destul de intens (aspira)iar daca-l opturez un se modifica realantiul sau altceva, dar daca merg cu el pus cateodata la semafor sau ma rog in tertze situati mi se opreste motorul.

post-23-1110202229_thumb.jpg

pai de aici pleaca, iar la alte modele se infige in stiutzul pe care l-am marcat in poza dar cand il infig incepe sa moara motorulaleator la relanti, asa cand i se casuna lui daca e scos nu e nici o prb merge perfect, dar prin furtun trage aer destul de intens (aspira)iar daca-l opturez un se modifica realantiul sau altceva, dar daca merg cu el pus cateodata la semafor sau ma rog in tertze situati mi se opreste motorul.

16070[/snapback]

Azi am drum pe la service si o sa intreb ce face furtunul ala.Chiar acum e un urs 320 acolo si sunt la fel motoarele.

aiurea :blink: eu am 320i si am mai vazut si altele, si nu avem acel furtunete. si nici stutul ala mic in care ar putea sa intre. se pare ca (pentru a cita oara ?) BMW ne-a facut o surpriza si a avut cel putin 2346532 modele de motoare.

16074[/snapback]

Pai daca nu e la urs,le explic eu de unde vine si unde se duce.Acolo numai BMW se face in general,deci cu siguranta ca stiu ei ce e furtunu ala.Poate fac si poze,pentru ca tocmai au facut ursul ala de la zero,tinichigerie,vopsit,schimbat motor,transmisie,suspensie,frane.

e clar la tine Florine tu nu il ai deci nu ai probleme :blink: dar la mine e si are corespondent in alta parte dar daca il montez apar oaresce probleme, dar mai mult decat atat sunt curios ce ar face el in mod normal, poate fi un lucru pe care il am pe masina si nu pot beneficia de el, dintr-un motiv banal. merci pentru poze.

unde e pe poza, prb era ca atunci cand l-am infipt prima data mi-a murit motorul de cateva ori la relanti,dar aleator nu sa zici ca imi murea de fiecare data sau nu statea la relanti, de unde am dedus ca furtunu e de vina desi la modele similare era acolo infipt dar nu stiu ce face, o fi fost vreo coincidenta dracu stiepana acu 3 zile am mers cu el in aer si am zis ia hai sa il bag la loc sa vad mai moare si surpriza........ totul e ok, dar in continuare sunt curios ce face, e vacum asta e clar ca trage aer pe acolo foarte energic, dar daca il astupi cu degetul nu e nici o modificare nici la relanti la nimic si uni nici macar nu il au deci nu poate fi ceva esential parerea mea.