Jump to content

Vind sistem spalare faruri xenon

piter

Recommended Posts

Nu inteleg nimic din poza aia, cum si unde se monteaza .. mai multe detalii se poate ?

duzele se monteaza pe masca din fata farurilor astfel incit sa pulverizeze pe ambele faze iar vasul in interiorul habitaclului motoruliu ,butonul de activare pe bord sau consola http://www.youtube.com/watch?v=SCAb17uVp5s

Edited by piter

Mda, cred ca e destul de aiurea sa gauresti bara si bordul ca sa pui asa ceva, can poti apela la variante OEM

Plus ca presiunea jetului din clipul ala e slaba rau de tot...

Clipul este pur informativ .Din cite stiu legal pentru a avea montat xenon pe masina trebuie neaparat sa ai sistem de spalare a farurilor. DAR IN ACELASI TIMP NU DORESC SA SUPAR MODELATORI CA ..........SAU POATE MA INSEL

Clipul este pur informativ .Din cite stiu legal pentru a avea montat xenon pe masina trebuie neaparat sa ai sistem de spalare a farurilor. DAR IN ACELASI TIMP NU DORESC SA SUPAR MODELATORI CA ..........SAU POATE MA INSEL

cu presiunea aia nu poti spala un far murdar. Si e pur informativ referitor la produsul asta nu ? Deci asa spala ce vinzi tu in kit .

Edited by Myx

...si nu-i pentru prima data.A mai facut-o si cu alta ocazie. :oops:

ma cac pe comentariile voastre

Clipul este pur informativ .Din cite stiu legal pentru a avea montat xenon pe masina trebuie neaparat sa ai sistem de spalare a farurilor. DAR IN ACELASI TIMP NU DORESC SA SUPAR MODERATORI CA MA CAC PE ELE DE COMENTARII SAU POATE MA INSEL

Edited by piter

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.