Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

probleme motor

kameleonu

Recommended Posts

salutare

am 320d e90 si am avut destule probleme de cand m-am dus la mecanici de duzina sa schimbe lucruri la care nu isi dai interesul si nu stiu meserie

am schimbat turbina, mia distrus motorul dupa care am ajuns la concluzia ca e mai bine sa il schimb, mare greseala :(

l-am schimbat intrun service BMW dupa care miau zis ca e totul ok, pe nevoia am schimbat din nou turbina ca nu avea presiunea necesara iar acum am o mica problema... la relanti imi tremura motorul si la rece cateodata intrerupe, de tras trage dar nu ca inainte si devine mai zgomotos cand o calc si nu mai e asa de silentios ca inainte pe langa lucru asta imi mai scoate si fum cand o calc dupa care o ok cand mentin turatia

pai de ce zici ca ti-a distrus primul motor ,tremuratul asta puternic poate fi de la suportii daca sunt uzati ,cel mai bine e sa mergi in acelasi service care a facut rocada cu motorul si sa le expui problema,ma gandesc ca ti-au oferit ceva garantie pe manopera ,altfel in iti dai cu presupusul aiurea ;turbina ai luat-o second?

motorul e nou original, turbina noua originala , iar cei din reprezentanta imi spun ca e ok dar am facut proba cu o masina dea lor si era diferenta la accelerare

ala mergea mai rotund si nu devenea zgomotas ca al meu

a lui avea 170k iar al meu are 10k de cand e sch

iar cand franez sa ma opresc la o intersectie, etc limba de la consum imi sare la 10-15 litri si revine la 0

motorul e nou original, turbina noua originala , iar cei din reprezentanta imi spun ca e ok dar am facut proba cu o masina dea lor si era diferenta la accelerare

ala mergea mai rotund si nu devenea zgomotas ca al meu

Deci ai pus motor si turbina noi,in reprezentanta cu atat mai bine ai garantie si pe motor/turbina cat si pe manopera ;mergi peste ei si i-al pe ,,inginerul,,care s-a ocupat de masina ta in proba si arata-i cum se comporta masina nu cred ca nu o vei rezolva

ps:poate e nevoie de cativa km sa isi dea drumul motorul desi nu prea cred asta