Jump to content

vand/schimb scaune fata sport cu incalzire, cotiera, telefon

wyp

Recommended Posts

scaune fata sport cu incalzire, consola cu butoane, cablaraia, plasa prezenta pasager functionala, schimb cu cineva care are scaune simple tapiteria identica+250 euro (nu sunt tocite sau arse de tigara)

cotiera 100 euro + consola la schimb sa am ce sa pun la loc

telefon nokia 100 ron

doar in bucuresti, nu trimit prin curier

se dau pentru ca vand masina si sa mai scot din bani

tel 0723.407.969

Edited by wyp

Pot sa iti ofer scaune normale + 100 de euro pe scaunele tale!

@Calin SL a vandut scaune ca ale tale cu 700 de lei. Fara sa ceara ceva la schimb!

200 minim alea nu aveau incalzire si consola cu butoane cabluri etc ce mai trebuie sa le legi

Pune o poza cu butoanele de incalzire (sunt cele in 3 trepte ?) si cu uzura laterala a scaunelor (vad ca a "scapat" cumva in poze).

Scaunele au si suport lombar ?

o sa revin cu niste poze clare sa nu mai scape nimic, acolo pe margine la scos blitzul in evidenta dar nu este rupt, in realitate nu se vede nimic o sa pun si poza cu butoanele sunt cele cu 2 trepte de se scot din rama

momentan am niste poze dar nici astea nu sunt clare

Edited by wyp

poze noi

telefonul nu se mai vinde ca are antena infipta in plafon si daca o scot raman cu gaura si nu am ce sa pun

cotiera 100 euro si consola la schimb

scaune cu incalzire, butoane, cabluri, 200 euro si alte scaune simple la schimb cu aceiasi tapiterie

scaune fata sport cu incalzire, consola cu butoane, cablaraia, plasa prezenta pasager functionala, schimb cu cineva care are scaune simple tapiteria identica+250 euro (nu sunt tocite sau arse de tigara)

cotiera 100 euro + consola la schimb sa am ce sa pun la loc

telefon nokia 100 ron

doar in bucuresti, nu trimit prin curier

se dau pentru ca vand masina si sa mai scot din bani

tel 0723.407.969

daca chiar vinzi masina si vroiai sa mai scoti si tu un ban,

pune-ai niste preturi rezonabile,dar,tu doresti niste preturi exagerat de mari si mai vrei si produs la schimb[in stare buna banuiesc].

Succes la vanzare !

pune-ai niste preturi rezonabile,dar,tu doresti niste preturi exagerat de mari si mai vrei si produs la schimb[in stare buna banuiesc].

Succes la vanzare !

numai comentari inutile, nu cred ca sunt exagerate preturile baga dovezi aici pe topic da nu ma lua cu scaunele alea de care am mai auzit la 7 sute ron

si decat sa le vand pe nimic mai bine le las la locu lor

si ce vreau la schimb nu ma intereseaza cum arata doar sa nu fie rupte sau sa aiba gauri

si apropo de scaunele alea care sau vandut pe 700 erau fara incalzire

astept oferte si separat

Edited by wyp

Succes la vanzare !

E marfa lui, banii tai. Cere cat vrea el, doar nu le da sa iti faca tie un bine. Altfel se numea donatie. Nu inteleg unde e supararea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.