Jump to content

dovada ca visele nu se pot indeplini;))

darius_x

Recommended Posts

M am inspirat din titlul unui coleg...oarecum ironic dar cu un sambure mai mare de adevar :)).

Explicatia e urmatoarea: imi doream un FL 318i, cu navi, interior sport, suspensii sport, trapa, volan sport cu comenzi, km sub 150.000 reali, nelovit, negru si cu un buget pana in 7000 euro!

Si m am ales doar cu culoarea, suspensia, trapa si kilometrajul si faptul ca nu a fost lovita (sper) de bani care dispuneam, asta dupa ce am analizat 2-3 saptamani toate ofertele din tara si nu am ajuns la nici un final, doar la o concluzie : Masina de afara!

E adusa din Germania si inmatriculata in octombrie, are 130.000km cu carte servis completa si verificati dupa VIN oarecum, desi n am dat f multi bani pe ea in germania, m am incadrat la limita in buget :download:

Cu cat ai luat-o in De, 6000e?

5350!...avea TUV-u luat recent, si mai multe facturi printre care si distributia schimbata la 120.000, am platit taxa aprox 5.000 ron, plus drum+RAR:(

felicitari!!!

arata foarte bine masina mai ales jantele,sa te bucuri de ea cati mai multi kilometri :thumbsup:

mersi, jantele nu sunt OEM dar mie imi plac deocamdata

Edited by darius_x

pai sa stii ca motto-ul "built not bought" iti poate indeplini visele :thumbsup: si vei avea si o satisfactie mai mare, decat daca ai fi cumparat-o de-a gata...spor la treaba! masina arata bine :thumbsup:

stiu, dar ies foarte scump...vreau sa i pun volan sport cu comenzi si o toba simpla cu doua iesiri spate deocamdata!

Edited by darius_x

pai nu le poti face pe toate peste noapte. azi un volan, luna viitoare o finala sport, peste 5 luni un interior recaro..si tot asa. cand vei trage linie si nu vei mai avea ce sa-i faci decat sa-i dai sa pape, nici nu vei mai stii cati bani ai bagat :)

mai pun poze, interior, motor etc..

esti sigur ca nu e vorba de garnitura de la distributie?

E foarte probabil sa fi fost vb de o patina rupta la distributie.

Am vazut mai multe cazuri pe net dupa ce s-a intamplat treaba asta la masina unui prieten... la n42 intinzatorul de lant nu isi mai face treaba dupa un nr variabil de km, ceea ce duce la ruperea uneia dintre patine.

Partea buna e ca distributia completa e ieftina (600 ron la Contempo) si se schimba destul de usor daca ai calele. :)

Edited by Radu_A

• 3 months later...
  • 7 months later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...

Frumoasa,pune si poze cu interiorul sa dam si noi cu ochiul. :thumbsup:

mersi, o sa fac mai multe poze sambata, ca iar trebuie sa l dau jos, pt a schimba capsele de la centuri, am cumparat interiorul de pe o masina avariata si erau puscate....deja e a 4a oara, is expert :)) dureaza 20 de :thumbsup: minute

vreau sa i pun folii, autorizate binenteles....voi ce parerea aveti? cum ar arata avand in vedere ca masina e neagra...

vreau sa i pun folii, autorizate binenteles....voi ce parerea aveti? cum ar arata avand in vedere ca masina e neagra...

35% transparenta toata masina, o sa arate foarte bine.. Chiar daca pe fata nu prea ai voie.. sau 50% si atunci nu prea se leaga nimeni de tine..

Chiar am vrut sa iti recomand asta, ca am vazut ca duci lipsa, in rest stai bine(scaunele:D) si masina arata super.

Eu am Llumar 30% spate, 50% fata, si doresc sa pun 30% si pe fata(pe raspunderea mea bine inteles, baiatul de la service mi-a si spus asta), sa scap de diferenta de nuanta.

Cu folii e o diferenta enorma vara in bataia soarelui, pe langa celelalte avantaje desigur, dar asta e major pentru mine.

Succes!