Jump to content

dovada ca visele nu se pot indeplini;))

darius_x

Recommended Posts

Eu cam pe toate masinile am avut 5% pe spate/luneta (adica cea mai inchisa) si 50% pe geamurile fata.

Diferenta de nuanta se observa, insa nu era deloc deranjanta...iar in spate puteam lasa fara grija diverse obiecte ca nu se vedea nimic. Mai mult pentru asta am pus inchisa pe spate, pentru ca in rest nu prea aveam pasageri, sa spun ca ii protejam de soare sau de priviri indiscrete ceva.

Ar arata bine si toata cu 50% cred...daca nu iti place sa vezi diferenta, atunci e alegerea ideala. Eventual cauta topicul meu cu e90-ul sa vezi cateva poze.

O chestie pe care mi-au zis-o baietii unde mi-am montat folia (desi nu stiu cat e de adevarata): daca vede politistul inchisa tare pe spate si deschisa pe fata, nu se ia de tine (contrastul sare mai usor in evidenta). Eu oricum n-am fost oprit niciodata pentru folie :D

cum iti dai seama daca capsele sunt puscate?scz de off topic

chestia aia in care vine centura are jos un tub conectat la o mufa, daca din tubul respectiv se vede iesit un surub, inseamna ca sunt puscate, daca nu sunt puscate poti sa ti bagi linistit degetul in tub...poate fac o poza dupa ce le dau jos, numai sa se opreasca ploaia..

Legat de folie si eu ma gandesc, ca ar arata mai bine si ar fi mai ok 50% fata spate :thumbsup:

Edited by darius_x

chestia aia in care vine centura are jos un tub conectat la o mufa, daca din tubul respectiv se vede iesit un surub, inseamna ca sunt puscate, daca nu sunt puscate poti sa ti bagi linistit degetul in tub...poate fac o poza dupa ce le dau jos, numai sa se opreasca ploaia..

Legat de folie si eu ma gandesc, ca ar arata mai bine si ar fi mai ok 50% fata spate :thumbsup:

da...am priceput...din al meu iese un fel de surub si prin surub iese un fir otelit destul de gros...mi am schimbat interiorul la masina si imi arata pe tester eroarea la centura....inseamna ca de aici este problema...ms

Foarte bine arata si chiar este frumoasa ,eu am cautat asa ceva prin toata tara dar cu motorul 2000d si nu am gasit :thumbsup:

valy o intrebare...vreau sa vand masina, si parca m ar tenta un 116i FL varianta de 122cp, ar fi un pas inainte, avantaje dezavantaje...ca tu poti face comparatia :thumbsup:

Sincer ,la drum lung nu m-am simtit asa de bine ,in oras este o masina ok dar la drum lung si fara pilot este un minus...parerea mea :thumbsup:

Si incearca sa cumperi cu ceva dotari comenzi volan,cotiera fata este foarte utila..in rest... este o alta generatie. :thumbsup:

Plus probleme la stergator spate,se infunda diuza si iti intra apa in porbagaj, luneta sa verifici daca se incalzeste daca nu este un modul deasupra lunetei care se arde si costa parca 870lei nou

Sa verifici motorul la relanti 3-5 min il lasi dupa care accelerezi,vezi sa nu iasa fum alb, daca da origurile de la supape.