Jump to content

jante 7.5x17 ET18 merg pe bmw e46?

razva22ar

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am pe masina cauciucuri de iarna 205/55/15..pot sa spun ca se simte diferenta fata de cele pe care le folosesc vara, respectiv 225/45/17 ..cele de vara fiind mai confortabile,in ciuda faptului ca sunt R17.

Probabil acelas dezavantaj il au si anvelopele 205/45/17...talonul prea mic. :no:

In cazul tau, jantele care au sub ET 25 iti vor atinge pe spate in clemele de la spoiler si sus in aripi putin cand se lasa masina. Valabil pentru latimea de 7,5 J cu gume de 225. Poti incerca ceva stretch dar nu cred ca vei avea noroc.

nu induce in eroare omul

225 e latimea cauciucului, iar 45 e inaltimea lui.

LOL :LMAO: :goodjob:

@extremeseby

cu 205/45 sigur nu ating. posibil nici cu 215/45.

nu ating la mine cu 10j ET 27 si 235/40 17...pe e36 :thumbsup:

calinbmw2000,

ciudat, ca la 205/55 ai talon de 11cm iar la 225/45 de 10.

Edited by max83

Eu am pe masina cauciucuri de iarna 205/55/15..pot sa spun ca se simte diferenta fata de cele pe care le folosesc vara, respectiv 225/45/17 ..cele de vara fiind mai confortabile,in ciuda faptului ca sunt R17.

Probabil acelas dezavantaj il au si anvelopele 205/45/17...talonul prea mic. :no:

Nu stiu care e explicatie, dar si mie mi se par mult mai confortabile jantele pe 17 d vara, decat cele de 195/65/15 de iarna...si nici nu se mai aud cum bat bucsele din capatul bratelor(pivoti)...cand merg pe drum cu deniveleari :frantics:

am io jante cu latimea 8J ET34 si cu cauciucuri 225 45 R17 vin cam la limita cand este masina incarcata dar nu ating

et 34 si 8,5latime sunt limita unui e46 cu cauciucuri standard,alte et-uri sau latimi pe e46 implica cauciucuri starnse sau evazari aripi,blocaj arc ,etc

eu am pe e36 cu suspensie sport, 7.5j et 41 215/45/zr17 si mai am loc in aripi de 2 cm

eu zic ca poti sa bagi si 215 si 225 45

eu am bagat si 225/45 zr17 7.5 j

tu inainte de a scrie gandesti? :no: ce treaba are ce ai bagat tu?

Edited by batory

poi vad ca sunteti nalamuriti,cu ce anvelope sa puneti pe jante, si eu vam spus ca eu am incercat cu cele specificate mai sus, si era totul ok

vad ca va invartiti peaci cu niste anvelope inguste cum ar fi 205, eu am spus ca poate sa bage si 225 ca merge

am spus ceva gresit?

Hai sa iti explic un aspect de care tu nu ai tinut cont si acesta fiind et-ul jantelor tale si et-ul jantelor initiatorului,tu avand et 41 normal ca poti pune gume de 225/pe latime 7,5 si el poate doar ca avand et-ul=18 rotile in acest caz fiind mai scoase in exterior ii vor atinge /acum sper ca m-ai inteles si pe viitor cand mai dai un sfat ;acel sfat nu poate fi dat la intamplare :rolleyes: .

razva22ar--205/45 sunt ok cu 50 iti vor atinge cand ai pe cineva in spate si doar la balans

Edited by batory

diferenta intre 205/45/17 si 205/50/17 este de 22mm (inaltime cauciuc)

Cea mai buna solutie este sa imi roluiesc aripile. Stie cineva cam cat ar costa ????

de la 100-150lei pe aripa ,vezi la rubrica servicii sunt colegi care fac lucrul asta

salut, eu am jante 7.5j et 41 17 ,,, am anvelope pe fatza 215/45/zr17 si as vrea sa bag pe spate 245/40/r17

asa imi arat pe usa de la sofer,

ce ziceti pot sa bag? este vb de un e36 coupe sau sa bag 235/45/r17

poti baga dar deageaba bagi 245 pe spate daca janta e de 7,5 j..o sa aiba aceiasi latime ca pe fatza

poti baga dar deageaba bagi 245 pe spate daca janta e de 7,5 j..o sa aiba aceiasi latime ca pe fatza

Tu gandesti putin inainte sa afirmi ceva? Daca fata are 215/45 si pe spate pune 245/45, chiar daca jantele au 7.5 toate cum au aceeasi latime? :unsure: :mellow:

Iinniesta: Poti baga, daca ai suspensie sport mergi pe 245/40, daca nu poti pune 235/45 sa nu ai spatiu asa mare intre aripa si anvelopa.