Jump to content

jante 7.5x17 ET18 merg pe bmw e46?

razva22ar

Recommended Posts

Nu cred ca o sa ai probleme cu ele...eu am pe spate 245/40/R17 si merg fara probleme,am vrut sa fac schimb acum o sapt cu un prieten cu niste replici de m6 pe 18 dar atingeau grav rau 235/40/R18 precizez ca am si suspensie sport

Cand incercati sa dati si voi un sfat stati putin si ganditi ceea ce vreti sa scrieti,altfel mai bine nu o faceti

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da,eu ti-am raspuns mai sus.Cad aripile spate pe cauciuc ,nu poti merge cu masina .

!!!!

nu au cum sa cada aripile :laugh: numa sa atinga la denivelari sau cand am 2-3persoane pe bancheta spate (am sa roluiesc aripile si nu o sa mai atinga )

pe mine ma intereseaza daca are ceva ca spatele este mai inafara cu 2cm decat fata ?????

Edited by razva22ar

un coleg de pe forum (cred ca ELS)are ET20 8J pe e46 si merg fara sa frece in aripi (a roluit aripile)

Daca aripile spate au fost roluite ,nu vor atinge ,altfel sigur o sa atinga la et20 cauciuc recomandat 225,mai ar exista posibilitatea sa pui cauciuc de 205 pe latimea jantei de 8 si la fel nu vor atinge :rolleyes:

la 7.5 et 18 spatiul ramas intre prinderea pe butuc si marginea exterioara a jantei e de 64mm.

ex: la 8.5 et 38 spatiul mentionat mai sus e de 53mm (5.3cm), diferenta 1 cm.

acum, daca 8.5 et38 ar intra foarte bine pe spate (parerea mea) de ce nu ar intra 7.5 et 18?!

cu 215/45 all around cred ca nu sunt probleme.

ps: eu am pe e36 spate 10j cu et 30, 235/40, deci distanta intre butuc si marginea jantei e de 84mm/8.4 cm, si singura data cand atingea in aripa era cu 4 persoane in masina si amortizoare scurse. schimbat amortizoarele si nu mai atinge.

post-30886-0-37722100-1332774403_thumb.jpg

Edited by max83

Daca aripile spate au fost roluite ,nu vor atinge ,altfel sigur o sa atinga la et20 cauciuc recomandat 225,mai ar exista posibilitatea sa pui cauciuc de 205 pe latimea jantei de 8 si la fel nu vor atinge :rolleyes:

Multumesc,dar nu ma voi apuca acum sa modific aripile spate.Ma intereseaza sa fie cat mai comfortabile pentru masina fara modificari distantiere samd.Multumesc inca odata.

Multumesc,dar nu ma voi apuca acum sa modific aripile spate.Ma intereseaza sa fie cat mai comfortabile pentru masina fara modificari distantiere samd.Multumesc inca odata.

modificari mari nu trebuie sa faci decat sa roluiesti aripile cu un dispozitiv special de roluit

post-38390-0-85099800-1332780767_thumb.jpg

post-38390-0-75168300-1332780787_thumb.jpg