Jump to content

Ar dori cineva sa faca schimb de trimuri?

dedeem

Recommended Posts

Salut

Eu am la interior la e46-le meu trimuri de plastic ce imita carbonul intr-o oarecare masura, originale, deci nu sunt cu folie aplicata.

As dori sa le schimb cu unele de lemn. Am doar 2 geamuri elecrice (asta apropo de consola centrala).

Ar fi careva interesat? Daca se poate sa fie si de pe langa Cluj nu vreau sa ma complic cu trimis prin curier.

Am sa pun si poze in curand pentru cei interesati!

Salut

Eu am la interior la e46-le meu trimuri de plastic ce imita carbonul intr-o oarecare masura, originale, deci nu sunt cu folie aplicata.

As dori sa le schimb cu unele de lemn. Am doar 2 geamuri elecrice (asta apropo de consola centrala).

Ar fi careva interesat? Daca se poate sa fie si de pe langa Cluj nu vreau sa ma complic cu trimis prin curier.

Am sa pun si poze in curand pentru cei interesati!

Daca nu ngasesti sa le schimbi si vrei sa le vinzi,doar daca sunt in superconditie da un semn pe PM ca pe forum nu il voi vedea

Cum sa schimbi trim-urile alea pe unele imitatie lemn si sa mai vrei sa dai si diferenta ?

eu vreau unele de lemn nu imitatie, din cate stiu eu sunt si de lemn

Imitatia de lemn da ca naiba pe interiorul tau. Daca vrei sa iti faci totusi damblaua, cauta un colant, ceva reversibil.

Nu vreau imitatie de lemn vreau de lemn, cat despre colant nici nu vreau sa aud. Eu vreau apoi acele de lemn sa le fac in finisare piano blak. Am gasit pe un profesionist care face sa vad cum ma inteleg la pret cu el

Nu vreau imitatie de lemn vreau de lemn, cat despre colant nici nu vreau sa aud. Eu vreau apoi acele de lemn sa le fac in finisare piano blak. Am gasit pe un profesionist care face sa vad cum ma inteleg la pret cu el

Stai sa inteleg: tu dai trimurile de acum pe unele lemn/imitatie lemn pe care le vei strica pentru ca le dai unui dobitoc de pe 4tuning care ti le va vopsi in negru contra a 200EUR. :shock:

Aham.... pai ce sa zic, tine-o tot asa. :thumbsup:

• 1 month later...

Hai sa incerc alfel...cat vrei pe ele?

Hai s aiti explic altfel...Nu vreau sa le vand ca nu imi dezmembrez masina. Nici nu stiu care e pretul la un set de trimuri. Si daca ar fi sa le vand pretul ar fi cat pentru alt set(la mana a doua). Pe mine ma interesa un schimb! Dupa cum spune si titlul post-ului! Dar avand in vedere ca nu am gasit pe nimeni interesat am renuntat de ceva vreme la idee.

Edited by dedeem

@thunder rock Tu nu intelegi,omu vrea schimb,nu vrea sa stea cu gandu ca poate nu isi gaseste in banii oferiti de tine altele,care sa fie macar ceea ce isi doreste sa cumpere...ca apoi, poate,sa cumpere ceva doar ca sa acopere pierderea si in final sa vada ca nu o facut nimic si mai bn isi vedea de trimurile lui.

iti dau eu setul meu de gri inchis in stare impecabiladaca vrei sa le vopsesti,macar sa ramana astea ale tale in viata.....la mine

platesc eu tot transportul....

Edited by pasica8

iti dau eu setul meu de gri inchis in stare impecabiladaca vrei sa le vopsesti,macar sa ramana astea ale tale in viata.....la mine

platesc eu tot transportul....

Pune te rog niste poze cu ele sa vad cum arata. Mersi