Jump to content

PROBLEMA LA CUTIA DE VITEZE

Recommended Posts

Buna ziua ! Am si eu o problema cu Mansalierul , mentinonez ca am un BMW 330CI din 2001 Coupe hidramata 231 CP, problema e in felul urmator....dupa ce am parcurs astazi in jur de 10 km am vrut sa bag mansalierul insa aceasta nu cumpla , am tot incercat in jur de 5 min sa dau cu spatele si nu am reusit de loc. Dupa ce am sunat un prieten aceasta mi`a zis sa ma ajute cineva sa impinga masina si sa cuplez mansalierul acesta si`a revenit pe loc,dupa acest incident nu am mai avut probleme .In timpul cat am avut probleme cu mansalierul nu sa aprins nimic in bord, va rog sa ma ajutati cu un sfat!!

Ma multumesc frumos!!!

a prins un gunoi undeva prin cutie....mi s-a intamplat si mie cand vroiam sa pun in parking(P) nu vroia sa se puna in P...i-am dat forja un pic si nu mai am o treaba...daca nu iti intra in r sau in D sa tineti minte ca este de la convertizor....si ai grija sa faci la timp schimbu de ulei si filtru la cutie

spunea cineva de o harta urban pentru cutie ?!? eu unu am o ezitare cand faci kickdown 3-2 si revenire la 3, apare numai cand o calc pe neasteptate face kickdown dupa care ridic piciorul dupa acceleratie, in mod normal ar trebui sa revina in treapta 3 dar ramane cuplata treapta 2, cateodata ajuta daca ciupesc acceleratia putin. In ce program pot reseta adaptarile cutiei ?

uite te ajuta baietii astia constatarea e gratis si sunt profesionisti;) http://www.reparatiicutiiautomate.ro

problema e ca sunt din Piatra neamt :( masina are 133.000 Km ar fi cazul sa fac schimbul de ulei la cutie ?

daaaaa....cam tarziu...ca sa nu zic cam foarte tarziu ca daia mi s-a stricat si mie cutia la 7-ar ca nu am facut pana la 120.000 schimbu la filtru deloc...ca de domne bmw garanteaza ulei la cutie pe viata niste idoiti!!! uleiu ar trebui schimbat la 50k-60k lejer...mi-au spus baietii aia de acolo si nu sunt orice mecanici....si inca o chestie...am auzit ca treb sa se bage ulei in cutie cu masina inclinata sau cu presiune o mare porcarie se baga normal cu o pompa ca sa poata urca uleiu la cutie.

Daca ai drum vreodata pe la bucuresti sunt niste baieti de nota 10 se pricep maxim!!! e un service numai de cutii automate..manuale. daca nu poti ajunge in bucuresti schimbati urgent uleiu si filtru de ulei la cutie+ garnituri si tot ce trebuie la un schimb de ulei...!!!! daca mai ai nelamuriri uite nr meu si iti explic ce mi-au zis si mie baietii aia...0761.640.040

Edited by Andreas_717

spunea cineva de o harta urban pentru cutie ?!? eu unu am o ezitare cand faci kickdown 3-2 si revenire la 3, apare numai cand o calc pe neasteptate face kickdown dupa care ridic piciorul dupa acceleratie, in mod normal ar trebui sa revina in treapta 3 dar ramane cuplata treapta 2, cateodata ajuta daca ciupesc acceleratia putin. In ce program pot reseta adaptarile cutiei ?

cutia are 4 harti si un programc are iti selecteaza automat harta potrivita in functie de stilul de mers.

Nu ai ce adaptari sa resetezi, ca oricum face asta la fiecare 15 min..~