Jump to content

vand e60

ovydu

Recommended Posts

vand e 60 520i, motor 2171cm3,170 cp, cutie automata 6 trepte,VIN B162034,

-fabricatie 12.2003,

-94000km(nu stiu daca sunt reali).

-bi xenon,

-parktronic fata spate,

-tapiterie piele,incalzire scaune,

-dublu climatronic(montat ulterior si functional),

-navigatie business,

-tempomat,

-dsc,dtc, 8x airbags,

-2 seturi roti, jante pe 16 cu anvelope noi de iarna, jante starspoke 122, cu anvelope de vara

-cumparata in 2007 de la bmw germania(am acte si facturi), carte service, 3 chei,

-schimbat ulei motor+toate filtrele, ulei cutie viteze, ulei grup spate, discuri fata si placute fata+spate+senzori,

-schimbat bucse bara stabilizatoare,cap bara dreapta fata+rulment dreapta fata.

pret 11990 euro

tel. 0721367619

locatie ploiesti, prahova.

post-9331-0-05968400-1330864252_thumb.jpg

post-9331-0-56879400-1330864265_thumb.jpg

post-9331-0-80235400-1330864276_thumb.jpg

• 2 weeks later...

si ce treaba are cu ce 530d ai gasit tu la 13.300 ? el vrea 11.000 pe un 520i.

si daca tu cauti 530d, de ce ii propui schimb, sau e manevra sa ti-l dea eventual pe 5000 de euro ?

• Like 2

si ce treaba are cu ce 530d ai gasit tu la 13.300 ? el vrea 11.000 pe un 520i.

si daca tu cauti 530d, de ce ii propui schimb, sau e manevra sa ti-l dea eventual pe 5000 de euro ?

Postul era adresat vanzatorului . Vroiam sa scot in evidenta faptul ca are pretul cam mare . Daca ma interesa strict numai 530d nu mai postam aiurea ,asa cum fara suparare, ai facut tu.

Postul era adresat vanzatorului . Vroiam sa scot in evidenta faptul ca are pretul cam mare . Daca ma interesa strict numai 530d nu mai postam aiurea ,asa cum fara suparare, ai facut tu.

Multumesc de oferta, dar nu ma intereseaza schimb decat cu 320 diesel, automat, minim 2008.

Daca este mare pretul, nu te obliga nimeni sa cumperi. Atat valoreaza masina din punctul meu de vedere.

Copie dupa factura de cand a fost cumparata din germania.

post-9331-0-93334600-1331650202_thumb.jpg

In cazul asta, care din voi 2 a "manarit" masina? Tu sau prietenul?:laugh: Aici e mai complicat sa vinzi asa ceva; de ce nu incerci pe autovit?

sincer, nu stiu la ce te referi. daca stii ceva, orice legat de aceasta masina,te rog spune-mi si mie.

Nu incerc sa vand o masina "manarita".

asta cu veri, prietenii, cumnati, si toate cele, din pacate cei mai multi dintre noi le stim :frantics:

in rest masina este frumoasa si bafta la vanzare.

Primul proprietar al masinii(dl. Murgoci are55 ani) si nu cred ca a manarit masina. Eu am cumparat masina pe incredere de la el(avea 85000km cand am cumparat-o).

Cum am scris si in primul post, nu garantez nr, de km. pentru ca nu am fost la Bavaria sa o verific.

Repet, daca cineva stie ceva legat de aceasta masina(evenimente rutiere, daune sau ceva legat de nr. de km.)este rugat sa scrie.

Asa stiu si eu ce am cumparat.

sincer, nu stiu la ce te referi. daca stii ceva, orice legat de aceasta masina,te rog spune-mi si mie.

Nu incerc sa vand o masina "manarita".

E simplu: ai luat-o in martie 2007 din Germania cand avea aprox 62,000 km.

Acum dupa 5(cinci) ani, spui ca are 94,000 km , dar NU esti sigur de asta! Cum naiba?

Tu ai crede kilometrajul? Si, daca nu ati fost decat 2 proprietari, care dintre voi a umblat la masina?

E simplu: ai luat-o in martie 2007 din Germania cand avea aprox 62,000 km.

Acum dupa 5(cinci) ani, spui ca are 94,000 km , dar NU esti sigur de asta! Cum naiba?

Tu ai crede kilometrajul? Si, daca nu ati fost decat 2 proprietari, care dintre voi a umblat la masina?

Ca si idee, primul proprietar al masinii sta in romania cam 2-3 luni/an.

Daca ai vreo dovada ca este manarita, te rog sa postezi.

inca la vanzare. pret 11500 euro negociabil.

accept orice test.

rog fara comentarii inutile.

in loc sa spui ca nu garantezi km,sau sa ii pui pe altii sa iti spuna daca km masinii tale sunt reali sau nu,ai putea foarte bine sa suni la BMW si sa ceri informatii exacte despre istoricul masinii/service/km,in calitate de proprietar al masinii.

Edited by CTS

in loc sa spui ca nu garantezi km,sau sa ii pui pe altii sa iti spuna daca km masinii tale sunt reali sau nu,ai putea foarte bine sa suni la BMW si sa ceri informatii exacte despre istoricul masinii/service/km,in calitate de proprietar al masinii.

am facut si acest lucru.

poate viitorul cumparator vrea un test la reprezentanta, pe care il si accept.

rog fara comentarii inutile

• 2 weeks later...