Jump to content

Debitmetru defect

Cristi SM

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ceva nu se potriveste

debitmetrul de la AB e tot Bosch si ar trebui sa fie mai scump la ei decat la Bosch.

la E39 diesel debitmetrul e 14 mil la AB si 9 la Bosch.

incearca sa suni la nr care ti l-am dat.

166186[/snapback]

OK. O sa sun luni ca maine nu cred ca lucreaza, oricum sunt multe piese care sunt mai scumpe la E36 decat de ex la E46

• 3 months later...

Am si eu o intrebare:

NU e asta debitmetru?http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BMW-E46-air-flow-meter-mass-sensor-13-62-1433565_W0QQitemZ4637328374QQcategoryZ10374QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Daca da cum de costa numai 70 de lire?

Am si eu o intrebare:

NU e asta debitmetru?http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BMW-E46-air-flow-meter-mass-sensor-13-62-1433565_W0QQitemZ4637328374QQcategoryZ10374QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Daca da cum de costa numai 70 de lire?

212016[/snapback]

Se vinde numai senzorul,nu si carcasa debitmetrului.Cine stie de la ce firma Bosch l-au cumparat,cu fabrica in beci .

Chiar daca senzorul este original,el se calibreaza in fabrica in functie de carcasa debitmetrului,altfel si cei de la BMW ar vinde doar senzorul...

Se vinde numai senzorul,nu si carcasa debitmetrului.Cine stie de la ce firma Bosch l-au cumparat,cu fabrica in beci .

Chiar daca senzorul este original,el se calibreaza in fabrica in functie de carcasa debitmetrului,altfel si cei de la BMW ar vinde doar senzorul...

212035[/snapback]

Mersi...acum e clar.

Mie mi s-a aprins becul din bord "check engine" dar masina merge bine, constant, trage bine. Consumul e normal (10-11% prin oras). Am verificat daca e vreun furtun uzat dar nu am gasit nimic. Masina are numai 92000 km.

Pana acum am pus benzina numai de la OMV dar am completat o jumate de rezervor ultima data de la Shell.

Trebuie sa imi fac timp sa merg la service pt teste dar pana atunci as vrea sa stiu ce ar putea fi, sa stiu la ce costuri sa ma astept.

Idei?

Mersi...acum e clar.

Mie mi s-a aprins becul din bord "check engine" dar masina merge bine, constant, trage bine. Consumul e normal (10-11% prin oras). Am verificat daca e vreun furtun uzat dar nu am gasit nimic. Masina are numai 92000 km.

Pana acum am pus benzina numai de la OMV dar am completat o jumate de rezervor ultima data de la Shell.

Trebuie sa imi fac timp sa merg la service pt teste dar pana atunci as vrea sa stiu ce ar putea fi, sa stiu la ce costuri sa ma astept.

Idei?

212093[/snapback]

Eu numai inteleg nimic:

Azi dimineata am scos tirbusonul de la benzina si l-am lasat cateva minute deschis.

Dupa cateva ore mi s-a stins becul "check engine". Sa fie pura coincidenta?

Bai baieti de unde scoate-ti preturile astea,la mana a doua ce are sa al ia,eu am luat la urs pt. motor de 1.8 motor care sa pus si pe pisica in primi ani 150 de lei ma costat la mana a doua bosch,ce naiba acum,sa se duca la dezmembrari sa caute ca eu am cautat am rascolit internetul si pana la urma am gasit,daca vrei a-ti dau eu nr baiatului de la care l-am luat poate are si pt. motorul tau debitmetru man,m-am dus si eu la magazin am intrebat si nou era vreo 14 mil pai eram nebun sa dau atata cu bani aia imi facem ursul bmwu de bmwu sa fim seriosi,deci man daca pot sa te ajut cu ceva sa imi spui,salut.

165826[/snapback]

GRESEALA, debitmetrul asta e consumabila,cum poti sfatui sa cumpere unul sh,nu inteleg , u tiai lua placute de frana sh????si in afar de asta sa zicem ca e bun o luna si dupa aia ce face?????cauta nou ,parerea mea

GRESEALA, debitmetrul asta e consumabila,cum poti sfatui sa cumpere unul sh,nu inteleg , u ti-ai lua placute  de frana sh????si in afar de asta sa zicem ca e bun o luna si dupa aia ce face?????cauta nou ,parerea mea

tu ai vazut cui ai dat "quote" ? :blink:

Eu numai inteleg nimic:

Azi dimineata am scos tirbusonul de la benzina si l-am lasat cateva minute deschis.

Dupa cateva ore mi s-a stins becul "check engine". Sa fie pura coincidenta?

212636[/snapback]

Daca nu ma insel masinile pentru Europa nu sunt monitorizate pentru scurgeri de benzina,ca cele din America de Nord. :blink:

Am pus bujii noi BOSCH cu 2 electrozi dar masina mergea mai rau decat cu cele vechi(NGK tot cu 2 electrozi), dimineata nu meregea rotund, tremura toata masina pana se incalzea apa, mergea in 4-5 pistoane asa ca le-am pus pe cele vechi inapoi. As lua NGK cu 4 electrozi ca am inteles ca sunt mai bune. Ce ziceti, va fi vreo diferenta?

166084[/snapback]

puneti numai ngk sunt cele mai bune :blink:

:blink:

Dar ce are Bosch? :)

215417[/snapback]

nu ti-o spun doar de dragul de a o spune dar ngk-ul din Romania e bun si bosch-u nu..

si unde mai pui caci la motociclete toata lumea pune doar ngk unde sunt turatii de turatii si nu pun dastea normale pun dalea cu iridiu

Nu are debitmetru.

215636[/snapback]

Nu????? :blink:

Atunci ce poate fi de nu mai trage masina?Imi da senzatia ca nu am motorina...parca sunt c u Dacia si s-a infundat jiglerul...:)

Am schimbat acum 2 zile...toate filtrele...bujiile...uleiul....deci?Vreo sugestie?

Ambreiajul nu e sigur....si tubina parca se aude cat de cat....

Sa fie oare injectoarele?Stiti cumva un sevice bun unde se curata injectoarele?

Edited by Dannnnny85