Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cantitate lichide

Recommended Posts

Date tehnice BMW 3 Touring (E36) 318 tds

Cantităţi de umplere şi specificaţii

Ulei de motor cu filtru 5,50 litru cu senzor al nivelului de ulei5,00 litru

Specificare ulei de motorVariantă 1BMW Longlife-04 Variantă 2BMW Longlife-01 Variantă 3BMW Longlife-98

Cutie de viteze manualăCutie de viteze S5D 200G Cutie de viteze S5D 250G, Cu reumplare1,10 litru Cutie de viteze S5D 200G Cutie de viteze S5D 250G, Cantitate de schimb1,00 litru Cutie de viteze S5D 260Z Cutie de viteze S5D 310Z, Cu reumplare1,30 litru Cutie de viteze S5D 260Z Cutie de viteze S5D 310Z, Cantitate de schimb1,20 litru

Transmisie automatăCutie de viteze A4S 270R Cutie de viteze A4S 310R, Cu reumplare8,80 litru Cutie de viteze A4S 270R Cutie de viteze A4S 310R, Cantitate de schimb3,00 litru Cutie de viteze A5S 300J Cutie de viteze A5S 310Z, Cantitate de schimb3,00 litru Cutie de viteze A5S 300J Cutie de viteze A5S 310Z, Cu reumplare7,80 litru Specificaţie ulei transmisie automată > Ulei original Diferenţial axa spateAx 168N1,10 litru Ax 188N1,70 litru Specificaţie ulei punte spate > Ulei original Servodirecţie 1,20 litru Specificare ulei servodirecţie >

Lichide de răcire 7,50 litru Specificare lichid de răcire > Etilen-glicol

Lichide de frâna la schimbare 1,20 litru Specificare lichid de frână DOT 4

Agent de răcire instalaţie de climatizareCondensator cu tub plat800 - 850 Grame Condensor circular975 - 1025 Grame Specificaţie agent de răcire R 134a

Edited by claudiuBWR

nu inteleg nici eu faza cu 5,5 litri ulei motor....in alte parti spune ca 5 litri, eu 5 am si bagat si nivelul pe jorja era maxim si am schimbat inclusiv si filtrul de ulei

daca ai baie cu senzor nivel ulei intra 5.5 litri, daca e fara intra 5 litri

si la mine e fara senzor