Jump to content

probleme turbo 535

lexius

Recommended Posts

du-te la mecanic.dupa ce ai o constatare,intreaba eventual pe forum.Dar nu o sa iti spuna nimeni aici ce trebuie sa iti spuna la un service,unde vad exact cre e problema.

pai eu am adresat o intrebare sa vad daca cineva a mai intilnit problema asta sa stiu la ce sa ma astept,,,normal ca o sa o duc la service ca doar nu o sa mio repare forumul asta,,credeam ca pentru asta exista forum sa intrebi si sa ti se raspunda

Pai tu ce cauti ? Urmand logica ta, fiind aici, stii prea bine despre BMW si turbo, deci, de ce ne mai intrebi pe noi ?

Cu limbajul si atitudinea asta nu vei face purici pe aici, oricum.

Sa nu mai zic de faptul ca e deja al 3-lea topic:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/115551-probleme-mari-la-un-535d-e60/page__pid__1669966__st__20#entry1669966

Edited by KIP

Pai tu ce cauti ? Urmand logica ta, fiind aici, stii prea bine despre BMW si turbo, deci, de ce ne mai intrebi pe noi ?

Cu limbajul si atitudinea asta nu vei face purici pe aici, oricum.

Sa nu mai zic de faptul ca e deja al 3-lea topic:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/115551-probleme-mari-la-un-535d-e60/page__pid__1669966__st__20#entry1669966

mai baiatule nu inteleg ce trebe sa raspunzi la ceva ce nu stii,,eu am intrebat de turbo si te tot bagi aici in seama,,asta ca dute la mecanic orice idiot putea sa zica,,daca nu stii raspunsul la ce am intrebat dute veziti de treaba si lasa pe altii sa isi dea cu parerea care au mai intilnit astfel de cazuri

Guest poleposition

bai ce obraznic e chifla asta. <_<

edit: a, m-am prins e d-ala de scrie "dute" si "veziti" legat...

Edited by poleposition

salut din nou cu bmw asta a meu,,azi am constat ca imi arunca ulei pe la turbo ce se poate intimpla? poate sa se duca turbo sau se poate repara ceva pe acolo?

fii atent aici, lexius mai. am eu raspunsul, au mai avut 535d si altii, nu numai tu. si eu am avut.

raspunsul e urmatorul: s-a uzat garnitura de transfer de la turbina mica. e dintr-un teflon mai prost calitativ, ziceau baietii priceputi de pe forum ca se fac la Arad si de-aici beleaua. daca aia la service te aburesc ca trebuie schimbata turbina pune-i sa ti-o desfaca in fata, verifica si tu cu ochii tai garnitura aia si, daca intradevar e buna (dar ai grija sa n-o inlocuiasca cu alta, pe furis) atunci nu mai ai ce face, tre' sa schimbi turbina.

PS: nu te supara pe astia, ei n-au avut 535 ca noi, is multi hateri pe forumul asta. unii s-au ingrasat la fata.

cand o sa ai raspunsul la service, sa faci un topic sa ne spui si noua ce si cum.

Bafta Lexius!

fii atent aici, lexius mai. am eu raspunsul, au mai avut 535d si altii, nu numai tu. si eu am avut.

raspunsul e urmatorul: s-a uzat garnitura de transfer de la turbina mica. e dintr-un teflon mai prost calitativ, ziceau baietii priceputi de pe forum ca se fac la Arad si de-aici beleaua. daca aia la service te aburesc ca trebuie schimbata turbina pune-i sa ti-o desfaca in fata, verifica si tu cu ochii tai garnitura aia si, daca intradevar e buna (dar ai grija sa n-o inlocuiasca cu alta, pe furis) atunci nu mai ai ce face, tre' sa schimbi turbina.

PS: nu te supara pe astia, ei n-au avut 535 ca noi, is multi hateri pe forumul asta. unii s-au ingrasat la fata.

cand o sa ai raspunsul la service, sa faci un topic sa ne spui si noua ce si cum.

Bafta Lexius!

mersi pentru sfat,,, luni o sa am un mecanic sa se uite la el si o sa revin cu problema

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.