Jump to content

Recommended Posts

Salut, am un bmw 525d 2004 e60 si ceva nu-mi place al ambreaj, defapt se apasa usor si cand isi revine isi revine foarte repede de zici ca-i tras de un arc :)), parca ma chinui cand il las sa nu sara dintr-o data. Am schimbat chitu de ambreaj si am inteles ac mai ramane de schimbat niste cilindrii, unu receptor si unu nush de care. A mai avut careva aceasta problema ?

daca ai luat-o sh sa nu ii fi scos vreun idiot CDV-ul...

Sau poate e defect, desi nu prea am auzit sa se strice..

Era o moda acu ceva ani...sa il scoti.

Edited by DOMI

apoi se iau cu maine de cap ca se strica ambreiajul si volanta repede si care costa niscaiva bani.. :) gen 40 de mil.. :)

dar e masina mai sport, nu e problema.. :)

Edited by DOMI

pei de fapt d-aia se si scoate ca patineaza ambreiajul inutil , in incercarea de a nu brusca atunci cand dai drumul mai tare la ambreiaj :) ..dar de fapt...si eu am scos valva , dupa care mi se parea dubios la plecarea din rampa si am pus-o la loc :) singurul lucru bun ar fi ca ai pedala mai moale Edited by gelu_bmw

pei de fapt d-aia se si scoate ca patineaza ambreiajul inutil , in incercarea de a nu brusca atunci cand dai drumul mai tare la ambreiaj :) ..dar de fapt...si eu am scos valva , dupa care mi se parea dubios la plecarea din rampa si am pus-o la loc :) singurul lucru bun ar fi ca ai pedala mai moale

deci este numa scoasa ? sau se cumpara? adevaru este ac mi moale pedala da parca i prea inexacta cand i dau drumu ca sa nu bruschez masina tre sa o tin asa din fortza si este enrvant in oras frate

deci este numa scoasa ? sau se cumpara? adevaru este ac mi moale pedala da parca i prea inexacta cand i dau drumu ca sa nu bruschez masina tre sa o tin asa din fortza si este enrvant in oras frate

este vreun avantaj cu ea scoasa ? sau ce as ma fac acum sa cumpar alta si adca ad cum se cheama ...

te inseli amarnic tovarasul poyiut...

nu patineaza ambreiajul inutil, ci reduce socurile din discul de ambreiaj si volanta...ca e cam problema la masinile cu ceva cuplu.

De asta ai si volanta cu masa dubla si cdv..

Nu ai absolut nici un avantaj cu el scos, decat ca strici mai repede si ambreiajul si volanta.

Unora li se pare ca e mai sport asa, cu el scos, de ce, nu stiu, mie imi scapa complet fenomenul, ca au nu stiu control.. de zici ca sunt toti la raliu, conduc "PUNTA Y TACO " ori probabil au ramas cu sechele de la dacii 1300..

Daca tii la masina il pui la loc...si pentru comfortul tau mai ales daca nu iti place.

Se cheama CDV, clutch delay valve...

Edited by DOMI

te inseli amarnic tovarasul poyiut...

nu patineaza ambreiajul inutil, ci reduce socurile din discul de ambreiaj si volanta...ca e cam problema la masinile cu ceva cuplu.

De asta ai si volanta cu masa dubla si cdv..

Nu ai absolut nici un avantaj cu el scos, decat ca strici mai repede si ambreiajul si volanta.

Unora li se pare ca e mai sport asa, cu el scos, de ce, nu stiu, mie imi scapa complet fenomenul, ca au nu stiu control.. de zici ca sunt toti la raliu, conduc "PUNTA Y TACO " ori probabil au ramas cu sechele de la dacii 1300..

Daca tii la masina il pui la loc...si pentru comfortul tau mai ales daca nu iti place.

Se cheama CDV, clutch delay valve...

pe luni o duc sa o vada daca il are scos, ca daca i ceva cu el il sun p fostu proprietar sa-i spun vreo 2..... sunt curios. va multumesc mult de sfaturi :)