Jump to content

BMW E36 318is Coupe

Alin KIR

Recommended Posts

avantajul nr 1 este ca este foarte ieftin de intretinut, si piesele sunt foarte ieftine, atat noi cat si second.

dupa parerea mea, piesele de e36 sunt cele mai ieftine piesele la o masina, ma refer strict la dezmembrari.

plus ca poti, sa o "dotezi" cu multe chesti, si poti sa o faci sa arate, unic

ce legatura are intretinutul cu dezmebrarile? de la dezmebrari cumperi cel mult piese de caroserie sau upgrade-uri, in nici un caz nu intretii masina de la dezmembrari( filtre, placute, amortizoare, etc)

ok, inteleg dar am zis acolo si de piese noi, si tinand cont ca e36 sunt masini vechi, cedeaza multe piese, vascocupla,radiatore, pompa servo,pompa apa, fulie vibrochen, diferential, motor,cutie etc,,, pe astea oricine prefera sa le ea de la dezmembrari, intelegi acuma?

si piesele sunt cele mai ieftine, un motor este ce-amai scumpa piese, care are pretul intre 200-500euro in functie de capacitate cilindrica. alte piese sunt sub aceasta suma.

pai chair aici e problema ca masina e veche si pica chestii de pe ea cum ai spus. pai si ce faci? mergi la dezmebrari sa le inlocuiesti cu altele vechi si obosite ?e cam si cum ai carpi ceva , probabil multe sunt intr-o stare mai proasta decat ce ai dat jos de pe masina.

nu are rost sa lungim discutia, oftopic,,, sunt sute de masini la dezmembrat si majoritea, snt masini bune, in stare perfecta aduse din anglia si puse la dezmembrat,,altele chiar au piese noi, si oricum pe astfel de masini nu merita sa cumperi anumite piese noi, care poti simplu sa le iei de la dezmembrari,

sunt masini vechi,masini ieftine, si daca cumperi o piese noua, cedeaza alta piesa...ce faci atunci te apuci sa faci toata masina noua?? ca piesele cedeaza incontinu...

fi serios, cine aduc emasini in stare perfecta la dezmembrari? toate cazaturile, si cele lovite sunt aduse la dezmembrari.

uneori o piesa noua(pe producator) e mai ieftina sau la un pret apropiat de cel din dezmembrari.si oricum pentru intretinere ai nevoie de filtre placute, discuri, amortizoare, arcuri, etc care trebuie sa fi cazut in cap sa le cumperi de la dezmembrari.

de la dezmembrari cumperi piese de caroserie in caz de accident, sau plastice aiurea, in nici un caz treburi ce tin de intretinere

nu te contrazic, dar aici in craiova,,, sunt zeci de masini de anglia la dezmembrat BMW-uri e36,e46,e39 pe care daca le vezi iti vine sa-ti cumperi una,

asa cum le aduc, de pe autotrader, asa le pun la dezmembrat, eu mi-am loat de la dezmembrat acum cateva luni, un set de discuri frane, aproape noi, uzura maxim 10% aveau i-am dat la baiat 1mil pe set de 2 nu stiu ce firma sunt, dar sunt perfecte nu sunt ovale, nu scartie sau mai stiu ce, e totul super ok.

plus ca mi-am loat 4 arcuri+4 amortizooare sport fixe, cu 100euro, eu consider ca nu este mult, suspensiile sunt super. si aratau ca noi. arcurile erau rosi, cu vopsea si eticheta originala, amortizoarele la fel. nu stiu in alte orase, ce masini sunt la dezmembrat, dar aici in craiova sunt masini la dezmembrat intr-o stare mai buna ca cele circulare pe strada;)... si motoarele sunt ceas.