Jump to content

cumpar pentru e46 coupe

Recommended Posts

cumpar pentru e46 coupe an 2001, 2,2 benzina

radiator clima, electro ventilator, fulie pompa apa, carcasa termostat, geam far stanga sofer,ornament bara fata dintre proiectoare,maneta semnalizare cu buton BC, astept oferte dar la preturi accesibile.0766880452 sau schimb cu alte piese de coupe.

radiator clima, electro ventilator, fulie pompa apa, carcasa termostat, geam far stanga sofer,ornament bara fata dintre proiectoare,maneta semnalizare cu buton BC, astept oferte dar la preturi accesibile.0766880452 sau schimb cu alte piese de coupe.

Radiator clima+fulie pompa apa la 200 lei...725691059

Salut , am radiator clima+fulie pompa+carcasa termostat la 300 lei , electroventilator 300 lei , geam far 70 lei , maneta bc 90 lei.

Piesele sunt originale, SH.

0765.505.111 / 0740.380.424

Craiova

multumesc pentru oferte dar deja astept piesele prin curier dar cred ca m-am grabit ca vad oferte mai bune pe topic oricum multumesc, mai imi trebuie

ornament bara, geam far, pleoapa de sub far dreapta cu spalator, aparatoare noroi cele mici din fata stanga, dreapta.

• 1 month later...

multumesc pentru oferte dar deja astept piesele prin curier dar cred ca m-am grabit ca vad oferte mai bune pe topic oricum multumesc, mai imi trebuie

ornament bara, geam far, pleoapa de sub far dreapta cu spalator, aparatoare noroi cele mici din fata stanga, dreapta.

multumesc se poate inchide acest topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.