Jump to content

Cat de veche e masina ta?

fbdcnt

Cat de veche e masina ta?  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

uneori ceea ce crezi nu coincide cu realitatea. am fost surprins vazand rezultatele unor polluri, indiferent de domeniu. sigur ca pot fi rezerve asupra acuratetii din cauza esantionului ce nu este intotdeauna reprezentativ dar totusi... sunt curios cam ce circula pe forumul asta.

Da, ai dreptate, chiar era frumos.

Nu stiu cand o sa mai am o masina asa frumoasa...

Am vandut-o si am luat un e36 328i, nu e asa frumos dar compenseaza prin forta.

Edited by r0n1n

Mai era un topic similar.

Ca sa nu mai spun ca initiatorul topicului are probleme in a intelege limba romana si foloseste cuvantul vechi in alt sens decat cel care-l are acest cuvant in limba romana.

VECHI, VĂCHE, vechi, adj. 1. Care existĂŁ de mult timp, din alte vremuri; care ține, dureazĂŁ, se face de multĂŁ vreme; fĂŁcut de mult. Care a fost ĂŽntrebuințat mult și este stricat, uzat. 3. (Rar) BĂŁtrân. Fig. ĂmbĂŁtrânit (ĂŽnainte de vreme). ... care a existat ĂŽntr-o epocĂŁ anterioarĂŁ; perimat. ◊ Loc. adj. și adv. (Ănv.) Din vechi = din vechime, de demult. Care nu se mai ĂŽntrebuințeazĂŁ, nu mai prezintĂŁ interes, ieșit din uz. (Substantivat, n.) Ceea ce nu mai corespunde timpului sau stadiului dintr-un moment dat, ceea ce este depĂŁșit, perimat, pe cale de dispariție. – Lat. pop. veclus (= vetulus).

Dar probabil e cool sa pari trendy si sa lansezi subiecte de discutie nestapanind insa nici macar enuntul.

Si nu, nu am nimic cu initiatorul topicului ci cu prostia, in general. E multa si ne invadeaza din toate directiile.

Asa ca daca va considerati masinile uzate, stricate, imbatranite, care au existat intr-o epoca anterioara si acum sunt perimate si nu se mai intrebuinteaza sau nu mai reprezinta interes si sunt iesite din uz, raspundeti cu nonsalanta.

Sa nu mai spun ca dupa o anumita perioada de utilizare in care masina periodic si-a pierdut din valoare, aceasta incepe sa-si recastige valoarea iar o masina NU poate fi considerata "veche" pentru ca, culmea, cu cat e mai "veche" cu atat e mai valoroasa dpdv financiar si moral. E mai apreciata de cunoscatori, de pasionati.

lol,stefan,interesanta idee.

daca te referi la motoare bmw,mult mai simplu ar fi pe motorul de 3,5 6 in linie,modelul vechi.

merge mult mai usor turbo pe el,aia de la alpina au scos la vremea respectiva usor peste 300cp din el da cu 2 turbine :rolleyes:

lol,stefan,interesanta idee.

daca te referi la motoare bmw,mult mai simplu ar fi pe motorul de 3,5 6 in linie,modelul vechi.

merge mult mai usor turbo pe el,aia de la alpina au scos la vremea respectiva usor peste 300cp din el da cu 2 turbine :rolleyes:

pentru un sunet mai profund prefer un V8 oricand . :thumbsup:

vreaun un motor de e39 ca sunt fiabile si se poate stoarce spre 350 cp.

cata vreme masina nu e mai batrana decat mine, nu o consider veche :p anu' asta face majoratul.

V8 stefan, V8 :) aia prin state au innebunit cu V8uri de chevy, LS1/2/6 de 5l/6l pe e36/e46 :frantics:

Edited by max83

si mie mi-ar fi placut un e30 cabrio sau coupe m-tech2 v8 4.4 sau e36 cabrio v8 4.4 :rolleyes: , numai pentru sunet si senzatie :heart: .... nu curse, liniute, cercuri sau drifturi, doar pentru mine :flowers: Edited by neo2004

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.