Jump to content

Suspensie e30 cabrio

lucianWRC

Recommended Posts

Salut, urmeaza sa schimb amortizoarele si arcurile la un e30 cabrio si nu stiu ce sa pun. Ceva recomandari daca se poate, mentionez ca este 318i, 83 kw iar de mers cu ea merg din mai pana-n septembrie. Vreau sa fie o suspensie ferma deoarece i-am luat si discuri EBC turbogrove+placute redstuff.

Salut,

eu de doi ani am D2 pe E30 ul meu cabrio si pana in prezent s-au comportat excelent. Au reglaj pe inaltime si duritate si vin si cu flanse reglabile pe fata. Cu masina am mers sa zic vreo 20k kilometri. Daca vrei poti trece pe la mine sa faci o proba de drum cu ele. Din punctul meu de vedere au raport excelent confort / duritate. Eu am dat pe kit 900 euro.

Off-topic: Stii ca placutele redstuff sunt pentru circuit nu? Tin bine doar dupa o anumta temperatura :)

am avut si eu placute EBC greenstuff si pe ele scriau ATE, sa nu mai zic ca franarea nu a fost cu nimic imbunatatita fata de producatorii consacrati, si asta o zic dupa ce am facut testul de frana pe stand. Forta de franare a fost o idee mai mica chiar.

Ca firme low-cost TA Technix si JOM ( care mi se pare putin mai moale) sunt foarte ok. Daca vrei ceva profi, atunci clar XYZ, D2 sau KW ( care bate spre 1300e).

Off-topic: Stii ca placutele redstuff sunt pentru circuit nu? Tin bine doar dupa o anumta temperatura :)

Franele le-am luat pachet complet asa ca vad eu ce fac cu ele. Or sa fie mai slabe decat franele normale care sunt acum pe masina?

La amortizoare m-am gandit la Kayaba, masina are pe ea acum arcuri negre Einbach.

Edited by lucianWRC

Salut,

eu de doi ani am D2 pe E30 ul meu cabrio si pana in prezent s-au comportat excelent. Au reglaj pe inaltime si duritate si vin si cu flanse reglabile pe fata. Cu masina am mers sa zic vreo 20k kilometri. Daca vrei poti trece pe la mine sa faci o proba de drum cu ele. Din punctul meu de vedere au raport excelent confort / duritate. Eu am dat pe kit 900 euro.

Ti-am vazut masina, superba, nu sunt dispus sa dau atati bani pe suspensie.

Nu vreau sport ca fiind si decapotabila o sa se torsioneze caroseria destul de mult, eu vreau sa fie o masina de zi cu zi care sa fie in mintile ei fara sa fie barca.

Luciane, am TA Technix; nu-i scumpa dar o tine bine.

Da-mi si mie o poza cu masina ta.

Edited by lucianWRC