Jump to content

325 E90 218 hp

Recommended Posts

Prima problema cu e90 a aparut in 2007 cand masina a iesit din garantie si avea numai 24000 de km . se auzea dedesupt in partea din spate un clantanit scurt (fier pe fier) la plecarea de pe loc si marsarier . Am fost la mhs bmw si s-a constatat ca e grupul . Baietii , jos palaria mi-au acordat post garantie si mi-au schimbat grupul . Iau masina , ajung acasa si surpriza ..... facea absolut la fel si asta dupa numai 15 km . dau telefon , ma recheama la service insa problema e ca nu am mai fost neavand timpul necesar . sfarsitul anului 2009 mi se pune pata iar pe zgomotul respectiv dar grupul iesise din garantie asa ca am bagat mana in buzunar si l-am platit cu manopera cu tot aprox 6500 ron .......dau proba la mhs masina okok , ajung acasa ce credeti ? masina facea la fel ! revin la service unde se constata iar ca e grupul :) radeau si ei . Pentru a 3-a oara mi-au schimbat grupul si de data asta pe garantie din nou . mi s-a luat de ei pentru ca masina face lafel si astazi si pur si simplu nu o mai suport. mentionez ca masina are acum 77000 km . P.S. Alte service-uri vizitate si aceeasi problema nerezolvata , Silena (spre iesirea A2 ) diagnostic neclar posibil rulment cardan (fara asumarea raspunderii ca se rezolva ) , un service in Drumul Taberii asemanator BMW care lucreaza numai bmw ( enigma neelucidata :)) insa mi se garanteaza ca grupul este impecabil ) . Momentan masina este sub contract verbal cu SKN service care cauta o masina asemanatoare pentru a inlocui cardanele sa vada daca de acolo vine problema . Va rog frumos daca sunteti posesorul unui 325 e90 benzina sa ma ajutati sa rezolv problema , dureaza doar o ora si este vorba doar de o proba nimic altceva . ofer 300 ron pentru cine ma ajuta. Multumesc anticipat Zamfir Cosmin

e tare faza, eu am schimbat la M6 3 diferentiale, grup cum ii spui tu... exact la fel ca tine, insa la Automobile Bavaria. Bine, al 3-lea a fost ok pana la urma :)

Nu cred sincer, ca cineva e dispus sa isi dezmembreze masina ca sa faci tu proba cu piesele respective...

Pole diferential......grup...e acelasi lucru in rest ...incerc pentru ca alte solutii nu mai am decat sa cumpar piesele la "ghici" ....Myx in afara de motor unde consider ca nu e de umblat as face asta si daca vrei (ai nevoie vreodata ) pentru tot ce se scoate usor gen ( cardan , diferential , planetare ) iti stau la dispozitie gratiut , am pus o suma modica , poate cineva care vinde masina sa ma ajute si pe mine si sa nu-si piarda timpul aiurea . Slefbb te rog daca ai cumva vreo recomandare pentru dezmembrari as fi foarte bucuros sa iau legatura cu cineva de acolo mai ales ca am si un diferential de dat :). Va multumesc