Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Filtre

hutzu2005

Recommended Posts

Salut

Am un bmw 320d e46 2004 150cp , si as vrea sa stiu cate filtre are masina asta si care cum trebuie schimbate. Azi am aflat si eu de filtrul epurator. Sper sa nu radeti de mine si sa ma ajutati. Nu de alta da nu as vrea sa am proble cu masina din cauza filtrelor. Cel de motorina , ulei , aer, polen le schimb odata pe an impreuna cu uleiul.

Multumesc

Salut

Am un bmw 320d e46 2004 150cp , si as vrea sa stiu cate filtre are masina asta si care cum trebuie schimbate. Azi am aflat si eu de filtrul epurator. Sper sa nu radeti de mine si sa ma ajutati. Nu de alta da nu as vrea sa am proble cu masina din cauza filtrelor. Cel de motorina , ulei , aer, polen le schimb odata pe an impreuna cu uleiul.

Multumesc

Neaparat sa il schimbi/cureti pe cel epurator. Daca pe masina este filtrul din pasla, trebuie neaparat schimbat cu unul nou, iar daca ai decantor, il poti curata :thumbsup: .

Nu este nevoie sa deschizi cate un topic nou de fiecare data cand ai cate o nelamurire.

Foloseste functia search. Vei gasi multe date despre filtre, filtrul epurator si revizii!

Apoi citeste si despre cum alegi un titlu pentru topic...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.