Jump to content

Vand 318Ci E46 / 2001 inmatriculat

asterix___

Recommended Posts

BMW 318Ci 2001 inmatriculat, 118CP, euro4

Masina o am de doar 5 luni de zile, am rulat 6000km din care doar 3000Km cu reparatiile descrise mai jos. o vand pt un upgrade (motor mai mare); prima inmatriculare in Romania in 2008 – taxa de poluare este platita.

220000km, VIN JX36036

inchidere centralizata + alarma, 4 geamuri electrice, ASC, CD player, jante 17” cu anvelope de iarna + 4 anvelope vara ( 2 uzura 15%, 2 cam duse), scaune sport cu tapiterie piele/stofa, statie + subwoofer 1000W, cotiera, BC

Masina a fost revopsita total, a fost usor atinsa pe lateral stanga (aripa + portiera - fostul proprietar), am controlat-o, nu are praguri, lonjeroane sau stalpi atinsi, mai mult ca sigur portiera e schimbata deorece lipseste airbagul (asta am aflat-o ulterior). Nu se aprinde becul de airbag, probabil e scos din schema, restul airbagilor sunt functionali..

reparatii/imbunatatiri cu factura si garantie:

suspensie reglabila pe inaltime TA Tehnix + bielete antiruliu scurte

flanse amortizoare Lemforder

ambele bascule fata (Meyle heavy duty)

kit ambreiaj complet Sachs

debitmetru aer Bosch (complet, nu doar senzorul)

ulei + filtru aer +benzina+polen

cele 2 curele

un senzor ABS (original)+ diverse maruntisuri

Facturi in valoare de 6000RON, piesele sunt in garantie

altele reparatii/imbunatatiri fara facturi:

statie Blaupunkt+ subwoofer 1000W Magnat

flanse roti spate 1 cm

revizie partea electrica spate (avea un fir dezizolat)

pozitii si pe semnalizatoare (USA cornering style )

Bonus – ofer un eleron original M (trebuie vopsit – e negru momentan)

Probleme/defecte:

are cateva zgarieturi, cea mai vizibila pe pasajul rotii dreapta spate

capota are o infundatura de la o minge (probabil ca isi revine daca se da jos insonorizare si se aplica putina presine)

lipsa un ochi de pisica din bara spate

jantele au zgarieturi, o reconditionare nu le-ar strica..

airbag portiera lipsa (costa 150-200 ron - se gaseste pe forum din dezmambrari + cat o mai costa reprogramarea computerului pt airbag)

pret: 5000 Euro absolut nenegociabil

o sa revin cu poze mai mari peste fix 1 saptamana..

• 2 weeks later...

Darius, ti-am raspuns pe PM de vreo saptamana dar ca sa nu creada lumea ca am ceva de ascuns, raspund si aici; cand pun contactul martorul airbag se aprinde apoi se stinge absolut normal. Mai mult ca sigur are un bypass, adica o rezistenta pusa iar computerul il vede ca si airbag activ! Restul airbagilor sunt la locul lor. Mai jos o sa gasesti si poza cu airbagul sofer si fac precizarea ca din moment ce am amintit de aceasta problema, daca aveam ceva de ascuns, puteam sa tac din gura si clar nu observa nimeni, asta daca nu facea noul proprietar un accident!

Mai jos poze cu exteriorul, cele cu interiorul vor urma (cand o s-o si curat calumea)..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.