Jump to content

Mecanic sau Service bun in Bucuresti

Marian_mrn

Recommended Posts

Nu recomand ROBERT_TAU, doar naivii necunoscatori il recomanda. Pentru mine e unul oarecare, care s-a apucat de mecanica asa dupa ureche, nu de foarte mult timp, acum 2 ani intreba pe forum cum sa schimbe un bec, eu am fost la el si cand am plecat abia puteam depasi un tramvai. Nu-mi stransese bine ceva la motor. Si mi-a montat gresit o curea, care putea sa sara oricand si eu (si masina) sa patesc ceva.

Oricine poate sa greseasca, e uman, dar e de bun simt sa-ti recunosti greseala si sa-ti ceri scuze atunci cand se intampla. Dar el n-a avut bunul simt sa faca asta. Si a mai gresit si fata de altii. Dar ma rog, toti se duc la el...cica-i bun. O fi. O fi invatat de atunci pana acum, ca daca tot gresesti facand experimente pe masinile altora... :)

Acum e mare mecanic, "doar de BMW", are valoare :)

Ma rog, stiu ca voi primi suspend pe forum o luna sau doua sau definitiv, stiu ca postul asta o sa fie sters de indata, doar omul e protejat de unii si de altii, asta e, niciunde (nici in lume) nu e o adevarata democratie :) Doar o falsa iluzie ca suntem liberi :)

Ca sa fiu si la subiect si sa-ti raspund, il recomand din tot sufletul pe Ilie (IF 63 BMW - http://www.bmwclub.ro/forums/topic/73302-service-autodiagnoza/ ), am fost la el si de fiecare data am plecat foarte multumit, omul a invatat de mic, stand pe langa tatal sau, stie ce face.

Dar tu poti alege, desigur :) Bafta !

Iar pentru bara, pot sa-ti recomand un service unde si-a vopsit un prieten tot bara fata, mi s-a parut foarte ieftin si ok. Daca e ceva, da-mi mesaj si-ti scriu, n-as vrea sa dau un nume de service aici, sa nu se considere reclama sau vreo incalcare a unei reguli ...ceva :) Ca motive se gasesc :)

Edited by hornetb
  • Like 3

Ma rog, stiu ca voi primi suspend pe forum o luna sau doua sau definitiv, stiu ca postul asta o sa fie sters de indata, doar omul e protejat de unii si de altii, asta e, niciunde (nici in lume) nu e o adevarata democratie :) Doar o falsa iluzie ca suntem liberi :)

Pai daca stii ce vei pati, inseamna ca esti putin ___.

Problema ta a fost discutata pe larg acum 2 ani de zile, cu toate detaliile ambelor parti. Postul nu se va sterge, pentru ca este oarecum ontopic. DAR, considera asta ca ultima avertizare inaintea unui suspend uitat de vreme. Ai fost liber la vremea respectiva sa spui ce vei si ce nu vrei. Acum e alta vreme, cea in care orice astfel de rememorare se va considera flame si rea intentie. Daca vrei sa-mi raspunzi, fa-o DOAR pe mesageria privata. :excl:

Multumesc pentru intelegere!

• Like 1

recomand pe Robert_Tau... nu stiu care e problem cu colegul care e nemultumit dar eu am fost la Robert de foarte multe ori cu diferite probleme.unele au fost chiar grave(distributia sarita )

La el am gasit exact ce nu am gasit la multe service mult mai mari: profesionalism,curatienie,preturi foarte bune si mereu iti va explica in detaliu fiecare nelamurire :)

o sa continui sa merg in continuare la el fara nici o retinere :)

plus ca am vazut la el in service masini de 10 ori mai scumpe ca a mea :)) daca ei au incredere im el pot avea si eu in continuare:)