Jump to content

AJUTOR ESTE CINEVA DIN ZONA PANTELIMON - CERNICA

Recommended Posts

Salutare . Am o mare problema dupa cum stiti ca miau rupt cheia antifurt in prezonul antifurt cei de la vulcanizare , ieri am fost la Bavaria sa cumpar cheie si a fost egal cu zero am scos ieri partea ramasa din cheia rupta si cand am bagat noua cheie sa scot prezonul surpriza cum nu era calita delok sau tocit acei zimti dupa cheie shifty.gif, bine zimti din prezon mai erau jumate din ei:( banuiessc ca de aceea :-<. Si aseara in drum spre casa cand am iejit dupa centura mia intrat in roata dupa spate un porsurub cu piulita :((( si nu pot da roaata jos :(( . Ma poate ajuta cineva din zona mentionata mai sus cu o cheie antifurt macar sa dau prezonul antifurt jos dupa acea roata :( . Cineva cu un bmw E 46

O sa strici si cheia cealalta. Iti trebuie ceva pe care sa il bati fortat in capul prezonului... sau sa urmezi unul din sfaturile din celalalt topic.

PS: S-a dezumflat roata ? Daca nu, poti folosi un spray d-ala de pene sa iti izoleze surubul/gaura si te indrepti spre primul service gasit in cale.

http://www.uleiuri-cosmetice-auto.ro/img/spray-reparatie-pana.jpg

O sa strici si cheia cealalta. Iti trebuie ceva pe care sa il bati fortat in capul prezonului... sau sa urmezi unul din sfaturile din celalalt topic.

Am inteles dar acum mie imi trebuie cheie antifurt ca am pana pe roata din spate :((( nu sa dezumflat de tot :((

Edited by BMW e 46

PPS: Nu e un repros (inutil de altfel acum), dar nu trebuia sa mai mergi cu masina cand stiai ca ai o asemenea problema. Primul lucru pe care trebuia sa il faci era sa rezolvi problema cu prezonul... invatatura de minte, deh. Ia usor la rand toate service-urile care iti ies in cale, si repede ca e deja 12.

Sarind peste oroarea produsa de gramatica initiatorului....

Unde gasesc acel spray? Am tot auzit de el. La Clio nu mi-am gasit inca roata de rezerva si vreau sa-mi cumpar unu, pentru linistea mea.

Stai ca m-am prins, problema veche era cu una din rotile de pe fata, acum ti s-a rupt antifurtul si pe spate ? :rolleyes:

Rezolvarea ramane, degeaba vine cineva sa te ajute, probabil rezultatul va fi acelasi - daca nu mai ai zimti pe prezon, vei strica si cealalta cheie. Bine, asta daca se va potrivi.

S-E-R-V-I-C-E scrie pe tine.

cefi: la orice magazin de piese auto gasesti spray dintr-asta. Eu am luat unul din Carrefour, parca.

Edited by .Bogdan

PPS: Nu e un repros (inutil de altfel acum), dar nu trebuia sa mai mergi cu masina cand stiai ca ai o asemenea problema. Primul lucru pe care trebuia sa il faci era sa rezolvi problema cu prezonul... invatatura de minte, deh. Ia usor la rand toate service-urile care iti ies in cale, si repede ca e deja 12.

Acum plec de acasa ...

Stai ca m-am prins, problema veche era cu una din rotile de pe fata, acum ti s-a rupt antifurtul si pe spate ? :rolleyes:

Rezolvarea ramane, degeaba vine cineva sa te ajute, probabil rezultatul va fi acelasi - daca nu mai ai zimti pe prezon, vei strica si cealalta cheie.

S-E-R-V-I-C-E

Da problema era si este pe fata , nu pe spate nu sa rupt dar mia intrat acel surub , si cheia cumparata daca sa stricat zimti numai intra in prezonul antifurt dupa spate

Edited by BMW e 46