Jump to content

Cum se scoate comanda de climatronic la e46/2003 ?

Nospheratu

Recommended Posts

Cum se scoate comanda de climatronic la e46/2003 ?(de sub casetofon/cd) - daca a scos cineva poate imi spune si mie... Multumiri, Bafta!

165559[/snapback]

Nu stiu ce inseamna scos comanda dar daca vrei sa-l dai pe manual setezi ventilatia mai mare sau mai mica si daca tot apesi pe minus la ventilatie in final o sa inchizi ventilatorul si binenteles clima va fi pe off (display-ul nu va mai afisa nimic). Asta vroiai?

Nu stiu ce inseamna scos comanda dar daca vrei sa-l dai pe manual setezi ventilatia mai mare sau mai mica si daca tot apesi pe minus la ventilatie in final o sa inchizi ventilatorul si binenteles clima va fi pe off (display-ul nu va mai afisa nimic). Asta vroiai?

165738[/snapback]

....nu, fizic o scot - sa o dau jos de pe masina

cred ca intreaba despre cum se scoate din bord...

daca e asa, la E39 se impinge in fata dupa ce bagi mana prin fanta din lucul unui ornament de sub panou.

ceva in genul asta tre sa fie si la E46.

pe la scrumiera oare? apoi panoul cu buton ASC etc?

sau daca i bord de ala cu sertar, posibil pe acolo...

• 1 year later...
salut

ma gandeam sa-mi dau jos clima de pe masina si sa curat ventilatorul acela din ea ,ma enerveaza la maxim zgomul pe care il face , a mai facut cineva asta ?? cum se da jos???

mersi

ce masina?

la e39 se da jos MID-ul (deasupra de clima) dupa care bagi mana in spatele climei si o apesi in afara...

MID-ul se da jos in 30 de secunde. Scoti butonul de volum, invarti in sens invers acelor de ceas vreo 90 de grade surubelul ala din partea de jos a axului (la ora 6 cum s-ar spune) si scoti usor tragand putin din partea stanga a MID-ului).

k

am inteles , nu se poate da jos doar climatronicul fara a da mai intai mid-ul jos???

eu nu am reusit. Dar MID-ul iasa destul de usor. Scoti robinetul de volum si acolo e un mic surubel. cred ca hexagonal. Oricum, eu l-am invartit (90 de grade) cu o cheie hexagonala (imbus).Am bagat un cap de surubelnita mai lata in stanga MID-ului si l-am ajutat sa iasa. Nu e chiar asa mare shmecherie.

post-412-1227178112_thumb.jpg

Hmm... in spatele panoului e un fel de carcasa de plastic, care urca pana la gurile centrale de ventilatie. Intre carcasa asta si panoul de clima zici ca merge sa faci parghie ? Am incercat eu sa trag de ea, are chiar si doua guri prin care intra la fix surubelnita masinii... dar tot nu misca.

Am gasit un DIY, dar nu da detalii despre scoaterea climei. :)

post-1921-1227440958_thumb.jpg

post-1921-1227440964_thumb.jpg