Jump to content

Magazie CD defecta?

Recommended Posts

Salut. Nu-mi mai citeste nici-un fel de CD,s-a intamplat acum o ora cand mergeam cu masina si deodata am vrut sa trec de pe cd-ul 6 pe 1, a aparut "NO DISC"; am scos sertarul cu cd-uri,l-am bagat inapoi si nimic. Magazia pare sa functioneze in sensul ca se aud zgomote ale motorasului dar nu citeste niciun fel de cd in ciuda faptului ca sertarul e plin. Aveti idee ce s-a intamplat?

Ogarule, fara suparare dar mai foloseste si tu Search-ul. Cum ai o problema cum imediat faci topic nou. De cand ti-ai luat cinciarul asta am numarat asa rapid vreo 10 topicuri numai cu probleme. Probleme care au mai fost de multe ori discutate.

Am sa le inchid pe toate si fa un singur topic mare si frumos cu toate nelamuririle care le ai.

Ogarule, fara suparare dar mai foloseste si tu Search-ul. Cum ai o problema cum imediat faci topic nou. De cand ti-ai luat cinciarul asta am numarat asa rapid vreo 10 topicuri numai cu probleme. Probleme care au mai fost de multe ori discutate.

Am sa le inchid pe toate si fa un singur topic mare si frumos cu toate nelamuririle care le ai.

Am inteles Calin incerc sa ma limitez la cat mai putine topicuri,dar iti spun sincer <si cred ca n-as fi singurul care o spune>,search-ul ala e cam anapoda sau cel putin e cam complicat si cam greu sa gasesti topicuri postate de o vreme mai indelungata, de ex cu un an chiar doi in urma; ar mai trebui lucrat la sectiunea "search"...parerea mea.

• Like 1

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Posibil a ramas un CD blocat! Scoate sertarul afara?

Deobicei il scoate dar sunt momente cand se blocheaza si trebuie sa bruschez ca sa iasa.

@Bogdan. M-a pus naiba sa ung diferite componente, si am uns pana s-au uns si cd-urile.:bashwall: .Din cand in cand mai scot sertarul ca sa iau fiecare cd in parte si sa-l sterg...si uite-asa ma chinui...:banghead:

• 2 weeks later...
Cu o oarecare legatura cu topicul initial as dori sa intreb si eu de o problema. Ce pot face in cazul in care in timpul functionarii (pe un e53 daca conteaza) s-a oprit din "cantat" iar cand incerc sa schimb modul audio inapoi pe magazie cd (e pe radio acum) da CD ERROR si revine pe modul radio (pot sa sar peste modul magazie si sa ajung la modul CD din bord daca e relevant)? Solutia evidenta ar fi sa dau eject la sertarul de CD-uri, dar cand apas pe eject nu il scoate pentru ca un CD din magazie a ramas tras inauntru in pozitia de citire. O varianta ar fi demontarea acesteia, insa inainte sa fac aia vreau sa stiu daca ar mai fi vreo varianta

Cu o oarecare legatura cu topicul initial as dori sa intreb si eu de o problema. Ce pot face in cazul in care in timpul functionarii (pe un e53 daca conteaza) s-a oprit din "cantat" iar cand incerc sa schimb modul audio inapoi pe magazie cd (e pe radio acum) da CD ERROR si revine pe modul radio (pot sa sar peste modul magazie si sa ajung la modul CD din bord daca e relevant)? Solutia evidenta ar fi sa dau eject la sertarul de CD-uri, dar cand apas pe eject nu il scoate pentru ca un CD din magazie a ramas tras inauntru in pozitia de citire. O varianta ar fi demontarea acesteia, insa inainte sa fac aia vreau sa stiu daca ar mai fi vreo varianta

Poti incerca sa scoti mufa de alimentare de la magazie!