Jump to content

Consum IMENS !

xpander

Recommended Posts

Nu-mi vine sa cred, aveam jumatate de rezervor si dupa 70km e gol  :blink:

Toate au inceput dupa ce am schimbat bendixu, unde au trebuit sa dea galeria de admisie jos. Masina se comporta altfel, trage mai bine, se aude mai nervoasa si vibreaza mult mai tare la relanti.. va rog dati-mi o idee ce ar putea fi ca nu mai pot sa merg cu ea. Daca merg pe tester ajuta cu ceva ?

Multumesc

165620[/snapback]

Daca una din primele bujii nu lucreaza consumul creste f mult,verifica ce ti-a zis Apple cu furtunul de retur,daca zici ca face mai urat la relanti.

Daca una din primele bujii nu lucreaza consumul creste f mult,verifica ce ti-a zis Apple cu furtunul de retur,daca zici ca face mai urat la relanti.

166244[/snapback]

Si asta e adevarat ... pot fi si bujiile duse...

ia da-le jos si vezi daca ai cumva ulei pe ele.... asta pe langa furtunul de retur... :blink:

OFF topic..cat costa sonda lambda? ms.

vezi sa nu-ti fi infundat returul...cu vreo lovitura de ciocan, sau sa-l fi prins in vreun surub conducta aia si sa ti-o fi strangulat-o...si toata benzina e fortata sa se duca in cilindri..de aici si tremuratul ...supra-alimentare :blink: NFS sau 2fast2furios :)

Edited by iulian518i

vezi sa nu-ti fi infundat returul...cu vreo lovitura de ciocan, sau sa-l fi prins in vreun surub conducta aia si sa ti-o fi strangulat-o...si toata benzina e fortata sa se duca in cilindri..de aici si tremuratul ...supra-alimentare :blink: NFS sau 2fast2furios :)

166656[/snapback]

Eu am dat anul trecut pe sonda lambda pt motor m30B30 3500000 (Denso)

Eu am dat anul trecut pe sonda lambda pt motor m30B30 3500000 (Denso)

166658[/snapback]

Ms mult...

Am impresia ca toate sondele sunt la fel, indiferent de motor..oricum cand o sa ma duc la AB sau in alta parte o sa merg pe datele de catalog...o sa o masor mai intai si daca constat ca e bulita...o sa o inlocuiesc :blink:

Guest poleposition

166656[/snapback]

pt e34 sonda lambda BERU - 6.000.000 lei

Pole, o intrebare:

Cand ai schimbat sonda, ai schimbat-o ca aveai eroare pe computer?

Cred si eu ca de fro saptamana am consum cam mare si parca nu mai trage cum trebuie.... Dar nu am nici o eroare inregistrata. Motorul e ok, evacuarea la fel :blink:, toti imi zic de sonda. Ma incurca insa lipsa erorilor... :)

Guest poleposition
Pole, o intrebare:

Cand ai schimbat sonda, ai schimbat-o ca aveai eroare pe computer?

Cred si eu ca de fro saptamana am consum cam mare si parca nu mai trage cum trebuie.... Dar nu am nici o eroare inregistrata. Motorul e ok, evacuarea la fel :blink:, toti imi zic de sonda. Ma incurca insa lipsa erorilor... :)

169332[/snapback]

pai sa traiesti patroane !!! intr-adevar eu am avut eroare la sonda lambda pe tester... recomand sa o schimbi, oricum aia se schimba la un nr de km, 50k parca... sa stii totusi ca si mie mi-a crescut consumul cu vreo 4% de cand s-a lasat frigul, nu stiu ce sa zic....

Guest poleposition
cred ca e o problema de aer fals, am mai fost la 2 service-uri si mi-au spus acelasi lucru. Ce nu inteleg eu e cum de s-a dublat aproape consumul.. chiar daca acum o calc mai tare ca trage

169739[/snapback]

si cum identifici mai exact ca trage aer fals ? sincer habar nu am...

cred ca e o problema de aer fals, am mai fost la 2 service-uri si mi-au spus acelasi lucru. Ce nu inteleg eu e cum de s-a dublat aproape consumul.. chiar daca acum o calc mai tare ca trage

169739[/snapback]

Pai asa-i la aerul fals...eu am scos filtrul de aer...si se auzea motorul mai bine...nu am testat sa vad daca trage mai bine :blink: deci e o circulatie mai buna a aerului spre motor...

Daca debitmetrul nu functioneaza in parametri se modifica consumul considerabil? Cine a avut probl asta?

P.S. Ce inseamna limita superioara amestec? E din cauza debitmetrului?

165864[/snapback]

eu stiu daca ...debitmetrul nu functuioneaza....safemode-ul calculatorului tine motorul turat in 2000 de ture... constant... mai mult de 14 nu are cum sa consume...

parerea mea e ca e o scurgere....verifica conducta...pana la filtru....daca returul ar avea scurgeri ar mirosi in masina..ca stiu ca furtunul ala ajunge pana sub bancheta din spate.