Jump to content

Problema trapa - parte interiora

Recommended Posts

Salut. Nu prea ai cum sa le repari. Trebuie comandate.Daca imi amintesc bine eu am dat pe 2 cleme (cele din poza 2) 35 lei. Problema este ca sunt 2 tipuri de cleme si difera (sper sa nu ma insel) distanta intre gauri. Eu nu am comandat codul corect si am prins clema doar intr-un surub (si am iarasi probleme).

La clemele din poza 1 mai trebuie si o bucata de plastic.Eu am avut noroc. Unul din picioruse era deformat foarte tare insa nu s-a rupt.Nu am avut nevoie si de aceste cleme.

Edited by mariussss

Salut. Nu prea ai cum sa le repari. Trebuie comandate.Daca imi amintesc bine eu am dat pe 2 cleme (cele din poza 2) 35 lei. Problema este ca sunt 2 tipuri de cleme si difera (sper sa nu ma insel) distanta intre gauri. Eu nu am comandat codul corect si am prins clema doar intr-un surub (si am iarasi probleme).

La clemele din poza 1 mai trebuie si o bucata de plastic.Eu am avut noroc. Unul din picioruse era deformat foarte tare insa nu s-a rupt.Nu am avut nevoie si de aceste cleme.

dar clemele alea arcuite se pot schimba? par turnate in capac ...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Te-am intrebat pt ca si eu am o problema, in sensul ca nu se ridica doar se trage. Se aude motorasul cum ca ar ridica trapa, insa nu se ridica. Ai demontat-o?

am dat jos sticla si am scos capacul ala.

poate e de folos.

sau poate nu e.

http://www.bmwe34.ne...ody/Sunroof.htm

dar cum se numeste capacul ala ? are vreun nume anume?

sunshade se numeste cartonul care acopera sticla.

Eu mi-am reparat-o pe a mea destul de usor.

Am comandat cele doua cleme, dar culmea, nu erau rupte...una avea o mica (dar mica) uzura...in rest, am reglat-o bine, am potrivit-o pe caneluri si aia a fost. Acum functioneaza corect si fara zgomote suspecte.

poate ajuta:

http://www.lincomatic.com/e46sunroof/e46sunroof.html

Edited by verssatu

Cand se inchde, cartonul este tras de catre sticla, cu ajutorul celor 2 cleme.

Cand nu-l trage, cartonul "sare" peste clemele respective, care pot fi tocite de la rularea manuala, pana la capat a cartonului (ceea ce este gresit). Cartonul nu trebuie fortat sa fie impins cu mana pana nu se mai vede, ci doar sa lase cei 5-6 cm vizibili (unde este si manerul). Acele cleme functioneaza ca si opritoare pentru rularea manuala, cat si pentru "agatarea" cartonului la inchiderea completa a trapei.

Edited by verssatu

Cand se inchde, cartonul este tras de catre sticla, cu ajutorul celor 2 cleme.

Cand nu-l trage, cartonul "sare" peste clemele respective, care pot fi tocite de la rularea manuala, pana la capat a cartonului (ceea ce este gresit). Cartonul nu trebuie fortat sa fie impins cu mana pana nu se mai vede, ci doar sa lase cei 5-6 cm vizibili (unde este si manerul). Acele cleme functioneaza ca si opritoare pentru rularea manuala, cat si pentru "agatarea" cartonului la inchiderea completa a trapei.

ok , acele cleme le schimbi dar ce faci daca este rupt in partea cealalta unde sunt acele arculete?

da, e buna intrebarea...la mine nu erau rupte, era doar sarita de pe sine.

Banuiesc ca trebuie schimbata

Stii pe cineva care ar avea asa ceva ? Am sunat azi vreo 20 si nici unu nu are. Am nevoie in culoarea gri.