Jump to content

E34 518i

Recommended Posts

eu zic ca nu merita.... cu motor de 2 litri 24v 150 cp si eu scot consum in jur de 10-11 doar in oras si e foarte ok... eu zic ca totusi te cam risti cu GPL...

PS: @vadim_braia: io-te dom'le deci ca se poate... scoti consum de 11-12 in oras cu motor de 2,5.... si mie imi zice lumea ca-s nebun ca nu se poate sa consum doar 10-11 in oras...

eu zic ca nu merita.... cu motor de 2 litri 24v 150 cp si eu scot consum in jur de 10-11 doar in oras si e foarte ok... eu zic ca totusi te cam risti cu GPL...

PS: @vadim_braia: io-te dom'le deci ca se poate... scoti consum de 11-12 in oras cu motor de 2,5.... si mie imi zice lumea ca-s nebun ca nu se poate sa consum doar 10-11 in oras...

165889[/snapback]

Asta dupa ce am reparat motoru :) ca pana atunci imi lua 16 chiar 19 in ultimul timp :blink: iar acum cand vad 11.5 , 11.6 nu mi vine sa cred :)

Mai baieti, voi cand mama draq circulati prin Bucuresti? Pe la ce ore va tot plimbati? Eu "merg" zilnic din Drumul Taberei pana in Pipera cu e46 320d 136CP si am consum de 12l la suta. E adevarat ca mai mult stau decat merg. Poate voi stiti ceva strazi mai putin circulate, dar totusi....

Mai baieti, voi cand mama draq circulati prin Bucuresti? Pe la ce ore va tot plimbati? Eu "merg" zilnic din Drumul Taberei pana in Pipera cu e46 320d 136CP si am consum de 12l la suta. E adevarat ca mai mult stau decat merg. Poate voi stiti ceva strazi mai putin circulate, dar totusi....

166087[/snapback]

Eu merg din berceni pana in Victoriei apoi victoriei-casa presei si toate traseele posibile de pe drumul asta si uite... tocmai am avut plin facut... mai am vreo 25 de litri si am mers 520-530 de km... :blink: cu 55 de litri de benzina...

care e problema?

Numai la ore de varf...

Edited by Apple

Eu merg din berceni pana in Victoriei apoi victoriei-casa presei si toate traseele posibile de pe drumul asta si uite... tocmai am avut plin facut... mai am vreo 25 de litri si am mers 520-530 de km... :blink: cu 55 de litri de benzina...

care e problema?

Numai la ore de varf...

166092[/snapback]

Bine, in Bucuresti cam orice ora din zi e ora de varf. :)

Daca zici tu , asa o fi... Eu tre' sa mai lucrez la trasee ca ma omoara partea aia cu Podul Grand.

Se merita GPL-ul doar daca mergi foarte multi km. Vezi cat te costa instalatia, vezi cat costa 1 litru de gaz, vezi cat iti consuma acum (dupa care mai adauga 1-3% in plus - gazul mareste consumul) si nu in ultimul rand calculeaza o medie cati km faci pe luna (sau pe an). Dupa ce pui toate astea pe o hartie...vezi in cat timp amortizezi investitia cu instalatia. Daca o sa-ti ia 10 ani...eu zic ca nu are rost...oricum o sa se buleasca motorul in 5 :blink:

Am un e34 518i din ''94 si vreau o parere daca sa-i pun GPL sau nu?Renteaza? si daca ar fii sa-i pun de care instalatie?

165772[/snapback]

Poti sa ii pui GPL daca vrei,dar mai bine o vinzi si cumperi o masina mai mica,sa aiba un consum mai mic.Oricum masina este submotorizata,motoarele nu rezista mult.

totusi as vrea sa stiu cea facut Vadim,l-a reparat si acum consuma mai putin.Al meu n-a fost desfacut niciodata,si nu cred ca ar da semne de oboseala prea repede.

166310[/snapback]

pai da , aveam _chiulasa_ crapata , injectoare infundate...... :blink:

Eu am avut gpl pe E28-ul anterior...instalatie Stefanelli, excelenta din toate punctele de vedere...inclusiv pt faptul ca-mi reglasem instalatia si nu-mi scapa gaze..sa miroasa urma masinii.....instalatia e inca pe e28..nu am demontat-o...e cu trecere automata de pe benzina pe gpl, cu supresor de injectoare, sa nu mearga in gol, cand nu e benzina, cu supresor al pompei de benzina, sa nu lucreze in gol, sa vanture benzina tur-retur...consumul il aveam pe la 11l vara si 12l iarna..oras :blink: