Jump to content

Problema frane

Recommended Posts

In ultimele zile am mers mai mult cu masina..ieri la intoarcere mi s-a aprins un bec in bord care nu stiam ce reprezinta am facut si poza..am ajuns acasa si m-am documentat ca este lichidul de frana problema este ca aseara nu am mai coborat sa vad cat era in borcan astazi am cumparat unul si am completat am zis ca este normal o fi scazut putin..si am facut un drum de sinaia..dupa ce am umplut borcanul cu lichid de frana am plecat pe drum mi s-a aprins iar..si am mers asa dus-intors tot completand cu lichid..urat stiu si m-am bagat sub ea pentru a vedea pe unde pierde si am descoperit ca pe partea dreapta spate curge zdravan..curge de undeva de sub rezervor adica intre rezervor si caroserie nu se observa dar se prelinge pe conductele si pica jos nu imi pot da seama daca sub rezervor e ceva un repartitor sau ceva...mentionez ca Frana este elastica ...

post-49148-0-28622600-1332435559_thumb.jpg

Edited by Alex4u

acum greu sa mai plec cu ea la service deja a cam curs marea majoritate si degeaba mai completez ca a prins aer banuiesc..trb platforma cred..nici nu stiu la ce sa ma astept ..ori sub rezervor este ceva de costa mult ori manopera costa si mai mult:( Edited by Alex4u

Poate e de la imbinarea cu furtunul care merge la etrier. Nu cred ca iti dai seama decat daca o urci pe elevator...

Pai m-am bagat sub ea complet cu lanterna si m-am uitat vine conducta pe sub tabla e uscat apoi vine pe sub rezervor aici nu pot ajunge apoi de sub rezervor iese conducta uda apoi vine ca un cauciuc mai subtire care intra ca intr-un repatitor si din ala furtunele la fiecare roata care vin uscate deci ceva se intampla sub rezervor..dar ideea e ca eu as demonta sa vad ce si cum acolo..dar din cate observ eu pentru a da rezervorul jos trebuie si cardanul nu?

am vazut pe realoem ceva dar care parte vine sub rezervor?

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA91&mospid=47437&btnr=34_0375&hg=34&fg=17

eu tot nu imi pot da seama daca din pompa de frana pana in spate vine numai conducta sau mai e si vre-un furtun pe sub rezervor..daca stie careva va rog sa ma lamuriti si pe mine ca nu as vrea sa cumpar conducta si cand demontez tot sa vad ca e un furtun sau..

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...