Jump to content

Ajutorrr!BMW E 60

Recommended Posts

Salut vreau sa imi achizitionez un seria 5 e60 va rog sa ma sfatuiti ce motorizare este perfecta calitate pret si la c ar trebui sa fiu atent.

Va multumesc anticipat.

parerea mea sincer este urmatoarea: daca vrei sa fuga tare sa sa consume decent 530d. Bineinteles daca ai de gand sa sii mergi mai mult de 40000 km pe an. daca nu parerea mea este sa iti cumperi 520 i benzina. din experienta iti spun ca o masina diesel este mult mai constisitoare si aici nu ma refer strict la revizie ci la faptul ca masina e mai grea cad mai repede brate bucsi dupa tremura mai mult de aici cad tampoane , face cuplu mare de aici te va costa flanse cardan cutii de viteza cad mai rpd. si lista poate continua cu turbina galerie de evacuare facuta din otel care crapa. Toate le spun ca posesor de masina diesel si de unde e38 chiar care nu are toate hibele de mai sus. o masina diesel se preteaza pentru drumuri lungi in turatie constanta. masina pe benzina este mai utila de oras si mai economica pe termen lung. daca vrei diesel totusi si sa fuga ok iti recomand 525d si impozitul e mai uman

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.